Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Ν. Μηλιώτη στην Κεφαλονιά

spot_img

Τριήμερη επίσκεψη στην Κεφαλονιά θα πραγματοποιήσει από την Τετάρτη 22 έως και την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Νίκος Μηλιώτης.

Ο κ. Μηλιώτης θα συναντηθεί με τους Δημάρχους Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο, Σάμης Γεράσιμο Μονιά-Νέτη, και Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη, με τους οποίους θα συζητήσει στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την διαχείριση έκτακτων φαινομένων και την στελέχωση των υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας μετά την διάσπαση των Δήμων.

Θα έχει συναντήσεις με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεφαλονιάς και Ιθάκης και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διευθυνσης Αστυνομίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης για θέματα αρμοδιότητάς τους και συνεργασίας με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Θα επισκεφθεί την Τοπική Κοινότητα Νυφίου Δήμου Αργοστολίου και την Τοπική Κοινότητα Αγίας Ευφημίας Δήμου Σάμης περιοχές που είχαν ιδιαιτέρως πληγεί από τις πλημμύρες του Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2019.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται