Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Μικρών Νησιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Έπαρχο Ιθάκης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΙΘΑΚΗΣ

Σε ένα ιδιαίτερα ουσιαστικό και παραγωγικό κλίμα, την Πέμπτη 7 Μαΐου 2026,  πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Επάρχου  με τον Αντιπεριφερειάρχη Μικρών Νησιών κ. Σπύρο Αργυρό, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Έπαρχος έθεσε με σαφήνεια τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την Ιθάκη, αναδεικνύοντας τις πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένα μικρό νησί. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα υγείας και καθημερινότητας των πολιτών, που απαιτούν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

Από την πλευρά του, ο κ. Αργυρός άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις αναγνωρίζοντας τη σημασία της στενής συνεργασίας με την Έπαρχο για την προώθηση ρεαλιστικών και εφαρμόσιμων παρεμβάσεων.

Η κα Σαρδελή υπογράμμισε ότι η Ιθάκη δεν μπορεί να περιμένει και ότι απαιτούνται συγκεκριμένες ενέργειες και συνεργασία από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού.

Η συνάντηση επιβεβαίωσε την ανάγκη για συνεχή συνεργασία και ενεργή παρουσία της Περιφέρειας στα μικρά νησιά..

Η Έπαρχος Ιθάκης

Σμαράγδα Θεοδ. Σαρδελή

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img