Στην Ιθάκη ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Παναγιότατε η Ιθάκη σας καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες και πλούσια την καρδιά

spot_img

Παναγιότατε η Ιθάκη σας καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες και πλούσια την καρδιά

Παναγιότατε,

Με αίσθημα βαθιάς ευλάβειας και τιμής, υποδεχόμαστε στο νησί της Ιθάκης την Α.Θ.Π. Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Η άφιξή Σας στο νησί μας είναι ένα γεγονός ουσιαστικής σημασίας για την πνευματική μας κοινότητα και αντανακλά την αδιάλειπτη θρησκευτική και ιστορική σύνδεση της Ιθάκης με τη Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία.

Η επίσημη τελετή αναγορεύσεώς Σας σε Επίτιμο Δημότη Ιθάκης από τον κ. Διονύσιο Στανίτσα, Δήμαρχο Ιθάκης, είναι μια πράξη που αντανακλά τη βαθιά εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφουμε για την προσωπικότητά Σας και το πολύτιμο έργο Σας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η αναγνώριση αυτή είναι ένδειξη της θερμής φιλοξενίας που η Ιθάκη επιφυλάσσει για τους ανθρώπους που ενδυναμώνουν τον πνευματικό και πολιτιστικό μας κόσμο.

Αποτελεί τιμή για μας να σας υποδεχτούμε και να σας φιλοξενήσουμε στην Ιθάκη, και μεγάλη χαρά να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις που εορτάζουν την παρουσία Σας. Η Ιθάκη, που φιλοξενεί αιώνια την πνευματική κληρονομιά της Ορθοδοξίας, σας καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες και πλούσια την καρδιά.

Ευχόμαστε η επίσκεψή Σας να είναι ευλογημένη και να αποτελέσει έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερη πνευματική αναζωογόνηση και ενίσχυση των δεσμών μεταξύ του Φαναρίου και της Ιθάκης.

Με τιμή και βαθύτατο σεβασμό,

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img