Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας – Ιονίου & του Ιόνιου Πανεπιστημίου

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και του Ιόνιου Πανεπιστημίου

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγητής Ανδρέας Φλώρος και ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Δρ. Δημήτρης Κατσαρός παρουσία του Αντιπρύτανη Οικονομικών, Διοικητικών Υποθέσεων και Προγραμματισμού, Αναπληρωτή Καθηγητή Ευστάθιου Μακρή και υπηρεσιακών στελεχών των δύο φορέων.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ιονίου Πανεπιστημίου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου επισφραγίζει την πολυεπίπεδη συνεργασία των δύο φορέων, έχοντας ως απώτερο στόχο την ενίσχυση της καινοτομίας και την ανταλλαγή εμπειριών σε θέματα μεταφοράς τεχνολογίας και νέων πρακτικών.

Στους σκοπούς του Μνημονίου Συνεργασίας περιλαμβάνονται:

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα
  • Η αξιοποίηση των γνώσεων της ερευνητικής κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου και της δημόσιας διοίκησης, καθώς επίσης η παραγωγή ανταγωνιστικών δράσεων μεταφοράς τεχνολογίας, καινοτομίας και ορθών πρακτικών στη δημόσια διοίκηση.
  • Η υλοποίηση εθνικών και διεθνών ερευνητικών/αναπτυξιακών έργων και προγραμμάτων κοινού ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη καινοτόμων πρακτικών.
  • Η πιο άμεση διασύνδεση των φοιτητών με τον δημόσιο τομέα.
  • Η ενίσχυση της εξωστρέφειας και διάχυση της επιστημονικής γνώσης, της τεχνολογίας, της καινοτομίας και των αποτελεσμάτων που παράγονται εντός του Ιόνιου Πανεπιστημίου προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας.

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

(από αριστερά προς δεξιά) Ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Δρ. Δημήτρης Κατσαρός, ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθ. Ανδρέας Φλώρος και ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Διοικητικών Υποθέσεων και Προγραμματισμού, Αν. Καθηγητής Ευστάθιος Μακρής

Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθ. Ανδρέας Φλώρος και ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Δρ. Δημήτρης Κατσαρός, παρουσία του Αντιπρύτανη Οικονομικών, Διοικητικών Υποθέσεων και Προγραμματισμού, Αν. Καθηγητή Ευστάθιου Μακρή και υπηρεσιακών στελεχών των δύο φορέων.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img