Καθαρισμός των κεντρικών καναλιών του δρόμου της Κρανιάς από την Περιφέρεια ΙΝ (εικόνες)

spot_img

Δρόμος και Kανάλια Κρανιάς

Ήδη η απόφαση της Νέας Περιφερειακής Αρχής για την υλοποίηση Μικρών και Μεγάλων Έργων προς όφελος των πολιτών έχει ξεκινήσει με τον καθαρισμό των κεντρικών καναλιών του δρόμου της Κρανιάς που είχαν να καθαριστούν από δεκαετίας . Μηχανήματα της ΠΕ Κεφαλονιάς κ´ Ιθάκης έχουν ενεργοποιηθεί προς τον σκοπό αυτό .

Εντός του προσεχούς διαστήματος θα καθαριστεί και ευπρεπιστεί ( χορτάρια , κράσπεδα , σήματα , τάπητας σε τμήματα στον παράδρομο ) σε όλο το μήκος του δρόμου της Κρανιάς ώστε να ευπρεπιστεί η είσοδος της πόλεως του Αργοστολίου για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας .

Επίσης θα ανατεθεί η μελέτη για να δημιουργηθεί κυκλικός κόμβος στην είσοδο της πόλης ( Κλειστό Γυμναστήριο) ώστε η ροή των αυτοκινήτων να είναι συνεχής και να αποφεύγονται τα δυστυχήματα .

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Παρακαλώ τους εποχούμενους επί του δρόμου της Κρανιάς να δείξουν την ανάλογη υπομονή κατά την διάρκεια των έργων και να μας συγχωρήσουν για την ταλαιπωρία .

Επίσης παρακαλώ θερμά του πολίτες να μας αναφέρουν βλάβες επί των δρόμων που αντιλαμβάνονται ώστε άμεσα να τις διορθώνουμε .

Ο ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img