Κορονοϊός: ΤΩΡΑ έκτακτα μέτρα από το Υπουργείο Υγείας μετά το 9ο κρούσμα

spot_img

Ακυρώνονται αθλητικές εκδηλώσεις, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, εκδηλώσεις πολιτιστικές και συναθροίσεις σε Ηλεία, Αχαία και Ζάκυνθο – Η κατάσταση θα επανεξεταστεί το επόμενο 48ωρο.

Έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊο σε Ηλεία, Αχαία και Ζάκυνθο ανακοινώθηκαν από τις αρχές. Αφορμή το 9ο επιβεβαιωμένο κρούσμα 66χρονου άνδρα που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Συγκεκριμένα, κλείνουν Πέμπτη και Παρασκευή για προληπτικούς λόγους τα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα σε Ηλεία, Αχαία, Ζάκυνθο, λόγω του κορονοϊού.

Ακυρώνονται αθλητικές εκδηλώσεις, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, εκδηλώσεις πολιτιστικές και συναθροίσεις στους ίδιους νομούς, ενώ κλειστά θα μείνουν θέατρα και κινηματογράφοι για τις 5 και 6 Μαρτίου.

Η κατάσταση θα εξεταστεί εκ νέου το επόμενο 48ωρο.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Στην Αθήνα και ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία των ειδικών σχολείων μέχρι και την Παρασκευή 6 Μαρτίου. Σε αντίστοιχα προληπτικά μέτρα και ενέργειες προστασίας λόγω του κοροναϊού, προχωρεί και ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Την Παρασκευή 06/03/2020 οι παιδικοί σταθμοί και όλες οι σχολικές μονάδες (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) θα ολοκληρώσουν το ημερήσιο πρόγραμμά τους στις 12:40 προκειμένου να ξεκινήσει προληπτική απολύμανση των αντίστοιχων κτιρίων.

ΠΗΓΗnews247.gr

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img