Σε Κεφαλονιά & Ιθάκη συνεχίζεται η διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής από την ΠΙΝ μέσω του ΤΕΒΑ

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Σε Κεφαλονιά και Ιθάκη συνεχίζεται η διανομή τροφίμων

και ειδών βασικής υλικής συνδρομής

από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μέσω του ΤΕΒΑ

  • Από Τετάρτη 25 έως και Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η διανομή, σε περίπου 450 ωφελούμενους του συγκεκριμένου προγράμματος

Συνεχίζεται, σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, η διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους δικαιούχους που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος ΤΕΒΑ Ιονίων Νήσων.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ως Δικαιούχος της Πράξης “Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018-2019”, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (δικαιούχοι ΤΕΒΑ), υλοποιεί το πρόγραμμα ΤΕΒΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ “Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2018-2019”.

Στα πλαίσια υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος σας γνωρίζουμε ότι οι δικαιούχοι είναι περίπου 1900 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ειδικότερα:

Στην Κεφαλλονιά, οι δικαιούχοι είναι περίπου 370 και η  διανομή θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Κοκύλια Αργοστολίου (κτίριο δίπλα από το Πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΛΙΝ -πρώην αστέρια-πρώην Αθηνά).

  • Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023: 10.00 – 14.00
  • Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023: 09:00 – 13.00

Στην Iθάκη, οι δικαιούχοι είναι περίπου 55 και η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ιθάκης.

  • Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023:  10.00 – 12.00

Με μεγάλη ικανοποίηση η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανταποκρίνεται στη σωστή διαχείριση, στην άμεση ανταπόκριση στις προδιαγραφές του προγράμματος ούτως ώστε να προσφερθούν τα είδη της επισιτιστικής βοήθειας στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Η αποτελεσματικότητα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ως προς την αναβάθμιση και ενεργοποίηση του εν λόγω ευρωπαϊκού προγράμματος, του οποίου η συνέχιση είχε τεθεί εν αμφιβόλω λόγω ολιγωριών και μη σωστής διαχείρισής του τα προηγούμενα χρόνια σώζει το κύρος της και αποδεικνύει την ικανότητά της να διαχειριστεί ένα τέτοιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα για να ωφελήσει τους ευάλωτους πολίτες σε όλα τα νησιά.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν την αστυνομική τους ταυτότητα, αποδεικτικό δημόσιο έγγραφο του ΑΜΚΑ, μάσκα και αν το επιθυμούν γάντια (χρήση γραφίδας για υπογραφή σε tablet).Πρέπει να τηρούν αποστάσεις μεταξύ τους και γενικά να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας μετάδοσης για την μετάδοση covid-19.

Αν οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος ή ενήλικο μέλος της οικογένειας, που είναι δηλωμένο στο ΚΕΑ, δεν είναι σε θέση να παραλάβει, είναι δυνατή η παραλαβή από τρίτο άτομο ΜΟΝΟ όμως με προσκόμιση εξουσιοδότησης (γνήσιο υπογραφής ή gov.gr) που θα αναφέρει και το ΑΜΚΑ του δικαιούχου.

spot_img

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img