Ο συνδυασμός ΜΕΝΟΥΜΕ ΙΟΝΙΟ για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Ο δεύτερος γύρος στην Περιφέρεια κατά συνείδηση

Το πολιτικό μας κριτήριο αλλά και ο απολογισμός έργου των δύο υποψηφίων δε μας επιτρέπουν να υποδείξουμε προς καμία από τις δύο επιλογές όσους μας εμπιστεύθηκαν.

Ο συνδυασμός Μένουμε ΙΟΝΙΟ, θα ήταν αδύνατο να υποκύψει σε κυβερνητικούς εκβιασμούς που προσβάλλουν το θεσμό της αυτοδιοίκησης και να στηρίξει την επιλογή του Μαξίμου για λόγους ιδεολογικούς αλλά και ρεαλιστικούς, μετά τον απολογισμό της τετραετίας της Περιφερειακής Αρχής.

Είναι επίσης αδύνατον να στηρίξει τον δήθεν αντάρτη της δεξιάς γιατί τα έργα και οι ημέρες του ως αυτοδιοικητικός, δεν μας δίνουν καμία εγγύηση ότι θα εμποδίσει τις άμετρες ιδιωτικοποιήσεις, το ξεπούλημα δημόσιας γης, την επιβλαβή για το περιβάλλον και τους κατοίκους επιχειρηματικότητα και την χωρίς σχέδιο βιωσιμότητας ανάπτυξη.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ο συνδυασμός μας ήταν και είναι ένα δημιούργημα κατοχύρωσης του δημοκρατικού, κοινωνικού και προοδευτικού χώρου στα νησιά της Περιφέρειάς μας. Τέτοιος παραμένει και στον β’ γύρο με στόχο τις διεκδικήσεις μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Καλούμε τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, αυτή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, εκπληρώνοντας το δημοκρατικό τους δικαίωμα κατά τη κρίση και τη συνείδηση τους.

Μένουμε ΙΟΝΙΟ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img