Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΙΝ Γιάννη Τρεπεκλή στον ΟΛΚΕ και το Λιμεναρχείο Κέρκυρας

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Τον χώρο του νέου Λιμένα Κέρκυρας επισκέφθηκε ο υπ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γιάννης Τρεπεκλής, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού «ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ».

Ο Γιάννης Τρεπεκλής και συνεργάτες του συναντήθηκαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΚΕ Σπύρο Ζερβόπουλο, με τον οποίο έγινε εκτενής αναφορά στις δυνατότητες του λιμένα της Κέρκυρας ως πύλη εισόδου και υποδοχής τόσο των επισκεπτών από το εσωτερικό και το εξωτερικό όσο και των επιβατών κρουαζιέρας. Ο τουρισμός κρουαζιέρας, αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια με ταχείς ρυθμούς και αποδίδει τα μέγιστα στην τουριστική οικονομία του τόπου.

Ο Γιάννης Τρεπεκλής τόνισε την ανάγκη αξιοποίησης των χρηματοδοτικών εργαλείων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με στόχο την ολοκλήρωση έργων εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της λιμενικής ζώνης όπως η μαρίνα στη Σπηλιά αλλά και έναρξης νέων σημαντικών έργων που «λιμνάζουν» όπως η μαρίνα των Mega Yachts. Αντίστοιχα έργα τοπικής ανάπτυξης θα πρέπει να

υπάρξουν και στις περιφερειακές λιμενικές ζώνες στην Κέρκυρα, τους Παξούς και τα Διαπόντια που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ΟΛΚΕ.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, η αντιπροσωπεία της «ΙΟΝΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» συναντήθηκε με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Αναστάσιο Σχοινά, τον Υπολιμενάρχη Κώστα Μπερετούλη και στελέχη της υπηρεσίας. Ο Γιάννης Τρεπεκλής εξήρε την συμβολή των ανδρών και γυναικών του Λιμενικού Σώματος στη διαχείριση της τουριστικής κίνησης στα νησιά μας αλλά και στην ανάπτυξη αισθήματος ασφάλειας σε μια ευαίσθητη περιοχή όπως η δική μας. Η τοπική κοινωνία δεν ξεχνά τόσο τη συμβολή των λιμενικών όσο και τις θυσίες τους για τον σκοπό αυτό, όπως εκείνης του αείμνηστου Μαρίνου Ζαμπάτη.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img