Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ προς τους άπορους σε Π.Ε Κεφαλονιάς & Π.Ε. Ιθάκης (εικόνες)

Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ (Π.Ε Κεφαλονιάς & Π.Ε. Ιθάκης)

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ως Δικαιούχος της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018-2019» της Π.Ι.Ν., στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), υλοποιεί το πρόγραμμα ΤΕΒΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2018-2019».

Στα πλαίσια υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος σας γνωρίζουμε ότι οι Δικαιούχοι είναι περίπου 1900 ωφελούμενοι στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ειδικότερα στην ΠΕ Κεφαλληνίας και Π.Ε. Ιθάκης, οι δικαιούχοι είναι περίπου 300 και η διανομή πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τον προγραμματισμό για την Π.Ε. Κεφαλληνίας στα Κοκκύλια Αργοστολίου (δίπλα από πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΛΙΝ) και στην Ιθάκη στο κτήριο ΚΑΠΗ Βαθύ Ιθάκης.

Διανεμήθηκαν τρόφιμα νωπά και ξηρά, καθώς και διάφορα είδη, ανάλογα με την σύνθεση της οικογένειας. Οι ωφελούμενοι προσήλθαν τις ώρες που είχαν προγραμματιστεί και είχαν ειδοποιηθεί, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί συνωστισμός και αναμονή στο χώρο διανομής.

Ήδη προγραμματίζεται άμεσα η επόμενη διανομή προϊόντων, για την οποία θα ειδοποιηθούν οι ωφελούμενοι, όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Διανομή στην Ιθάκη.

Διανομή στην Κεφαλονιά.

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ

ΥΓΕΙΑΣ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΜΑΛΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΙΩΤΗ

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img