Σειρά διαδοχικών θεσμικών συναντήσεων από την αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ιονίων Νήσων

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       Την Παρασκευή 17-6- 2022, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ιονίων Νήσων, πραγματοποίησε σειρά διαδοχικών θεσμικών συναντήσεων, με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων Υποστράτηγο κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας κ. ΣΚΟΛΑΡΙΚΗ Σπυρίδων, από τις οποίες αποκομίσθηκαν θετικές εντυπώσεις.

       Εκ μέρους της Ένωσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ Επαμεινώνδας, έθεσε σε αμφότερουςτα βασικότερα θέματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής μας σε επίπεδο Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αλλά και Νομού Κέρκυρας αντιστοίχως και υπογράμμισε τα ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη μας δηλώνοντας την προσδοκία της Ένωσης, αφενός για την βραχυπρόθεσμη επίλυσή τους και αφετέρου την βούληση και επιθυμία του Δ.Σ. για μεταξύ τους αμοιβαία και αρμονική συνεργασία, μέσα πάντα από τους θεσμικά διακριτούς ρόλους, με απώτερο σκοπό την επιτυχή λειτουργία των Υπηρεσιών, την ουσιαστική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την διασφάλιση-υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των μελών μας, Αξιωματικών και Ανθυπαστυνόμων, αλλά και του αστυνομικού προσωπικού γενικότερα.

         Οι δράσεις του Δ.Σ. της  Ένωσής μας θα συνεχιστούν, με τις επισκέψεις του Προεδρείου της και στις άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με σκοπό την πλαισίωση των απανταχού μελών μας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση της βελτίωσης και διευκόλυνσης εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

Για το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Επαμεινώνδας Σ. ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ

Αστυνομικός Υποδιευθυντής

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Χ. ΡΕΒΗΣ

Υπαστυνόμος Α

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται