Το μήνυμα της Ρόδης Κράτσα για την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10 Δεκεμβρίου

 Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου:

  • “Μεγάλη κατάκτηση της Ανθρωπότητας η Διακήρυξη για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Καθήκον μας να της αποδίδουμε σεβασμό και να την εφαρμόζουμε σε όλες τις περιοχές του κόσμου, σε όλες τις κοινωνικές και γεωπολιτικές συνθήκες και για όλους τους ανθρώπους”

Από την έδρα της Unesco (Οργανισμός του ΟΗΕ) στο Παρίσι η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, όπου συμμετέχει σε Φόρουμ για την πολιτιστική και φυσική κληρονομιά της Μεσογείου, στέλνει το μήνυμα της για την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε ανάμνηση της σχετικής Οικουμενικής Διακήρυξης  της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 1948.

“Η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου είναι πάντα επίκαιρη και κρίσιμη για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ευημερία, την κοινωνική συνοχή, την ειρήνη, την συνεργασία των λαών.

Καθήκον μας είναι να διατηρήσουμε και να εφαρμόζουμε τα κεκτημένα μας για όλους τους ανθρώπους στις προηγμένες δημοκρατικές χώρες και να υψώσουμε την φωνή μας υπέρ των συνανθρώπων μας που υφίστανται  βία, καταπίεση, έλλειψη ελευθερίας έκφρασης ακόμη σε πολλές περιοχές του κόσμου.

Η Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συμπληρώνεται επάξια από την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού (11 Δεκεμβρίου)” δηλώνει η Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται