Στην Κεφαλονιά η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων για ΙΑΝΟ, COVID, ΦοΔΣΑ & καθημερινότητα

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κεφαλονιά επισκέπτεται η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

ΙΑΝΟΣ, covid, ΦοΔΣΑ και καθημερινότητα στην ατζέντα

Στην Κεφαλονιά θα βρίσκεται η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, από την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 έως το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021, όπως και η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & θεμάτων Πολιτισμού και μέλος του ΔΣ του νέου διαβαθμιδικού περιφερειακού ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων, Κατερίνα Μοθωναίου.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η πορεία της αποκατάστασης των ζημιών του ΙΑΝΟΥ και η ενημέρωση από τους Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων μέσω τηλεδιάσκεψης για θέματα καθημερινότητας και υποδομών, η ενίσχυση των επιχειρήσεων που πλήττονται από την υγειονομική κρίση, η πορεία των έργων και των προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ και τις Δημόσιες Επενδύσεις, η διεξαγωγή ελέγχων, rapid test και εμβολιασμοί στο πλαίσιο της πανδημίας, η προετοιμασία για τις επετειακές εκδηλώσεις των 200 χρόνων από το 1821 κ.α. θα αποτελέσουν αντικείμενα επισκέψεων και συσκέψεων, πάντα τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Παράλληλα, η Περιφερειάρχης και Πρόεδρος του Φο.Δ.Σ.Α. Ιονίων Νήσων, η οποία θα συνοδεύεται από τον Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας του διαβαθμιδικού περιφερειακού Φορέα, Θεόδωρο Κάρδαρη θα έχει συναντήσεις με τις αρμόδιες υπηρεσίες στην Κεφαλονια για την προετοιμασία της μετάβασης στην διαχείριση στερεών αποβλήτων σύμφωνα με τον νέο εθνικό σχεδιασμό.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img