Μία Βασίλισσα από το Ληξούρι & μία από το Αργοστόλι έστεψαν στο Αργοστολιώτικο Καρναβάλι 2024 (βίντεο – εικόνες)

spot_img

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στις 12:30 η έναρξη του Αργοστολιώτικου Καρναβαλιού 2024 με τη στέψη της Βασίλισσας στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» λόγω κακοκαιρίας. Από μία “παρανόηση” όμως, έστεψαν δύο Βασίλισσες μέσα από ένα χιουμοριστικό θεατρικό με κεφαλονίτικη φινέτσα.

Λίγο πριν το θεατρικό απολαύσαμε αποκριάτικους χορούς από τα χορευτικά των Πολιτιστικών Συλλόγων «Ιόνιος Πνοή» & «Κεφαλλήνες».

Στην έναρξη του θεατρικού παρουσιάζεται από την Βάνια Σαμόλη αρχικά η “Βασίλισσα” ντυμένη στα κόκκινα, μία “”σεξοβόμβα” με γένια, κάνοντας το κοινό να κλαίει από τα γέλια. Την παρουσιάζουν χιουμοριστικά με τη “Βασίλισσα” να κάνει τα δικά της, ενώ στη συνέχεια τη στέφουν με ένα κανάτι αντί για στέμμα. Αμέσως μετά μπαίνει τρέχοντας ένας κύριος, ο οποίος μας ενημερώνει, ότι έχει γίνει λάθος και ότι αυτή είναι από τα καλλιστεία στο Ληξούρι. Έτσι, της βάζουν και την κορδέλα Miss Universe – Miss Lixouri και αποχωρεί προσωρινά από τη σκηνή. Να σημειώσουμε ότι το ρόλο της ενσάρκωσε με ιδιαίτερο νάζι και χιούμορ ο αρχικός παρουσιαστής.

Σιγά σιγά “αναγκαζονται” να βρουν μία νέα Βασίλισσα για το δικό τους Καρναβάλι και μας παρουσίαζουν τη σωστή, την Βασιλική Στυλιανάκη, ντυμένη στα λευκά, η οποία αφού στέφεται με στέμμα αυτή τη φορά, με τη βοήθεια της Miss Lixouri, μας χαρίζει έναν όμορφο χορό (μουσική Lindsey Stirling – Carol of the Bells – Βιολί) με τον παρτενέρ της, με τον οποίο είχε χορέψει αρχικά και η Miss Lixouri.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Παρόντες από τον Δήμο Αργοστολίου ήταν ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο Σύμβουλος Πολιτισμού Βίκτωρας Ρουχωτάς.

Για τα παιδιά υπήρχαν κλόουν & ξυλοπόδαρος, μπαλονοκατασκευές, μασκότ και face painting, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε άφθνονη μουσική σε καρναβαλικούς ρυθμούς από τον DJ Αχιλλέα Θωμάτο.

Καλές Απόκριες!

ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ματίνα Σπυράτου

ΒΙΝΤΕΟ (όπως μεταδόθηκε live από τη σελίδα μας στο Facebook.)

Στο Facebook θα το βρείτε εδώ: https://fb.watch/qqUCisAyw5 αν δεν παίζει ακριβώς από κάτω λόγω πνευματικών δικαιωμάτων (στα τραγούδια που ακούστηκαν)

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περισσότερες εικόνες θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook ή πατώντας στο άλμπουμ στο τέλος του άρθρου.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img