Ρόδη Κράτσα: Η λειτουργία του Γραφείου Περιφερειάρχη πρέπει να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες

spot_img

28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων || Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου:

Η λειτουργία του Γραφείου Περιφερειάρχη

πρέπει να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις και ανάγκες

Ο κ. Γαλιατσάτος δεν έχει καμμία επαφή με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας

Ξεφεύγει από κάθε εποικοδομητικό διάλογο

καταφεύγοντας σε παραπληροφόρηση και κακεντρέχειες

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων έχει την ευθύνη λειτουργίας του γραφείου της και της σωστής αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού που το στελεχώνει (υπάλληλοι της Περιφέρειας, αποσπασμένοι υπάλληλοι δημόσιων φορέων, μετακλητοί υπάλληλοι, συνεργάτες) με στόχο το καλύτερο, το δυνατότερο αποτέλεσμα του έργου της για όλα τα νησιά και τους πολίτες τους.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Γραφείου, η Περιφερειάρχης λαμβάνει υπόψη την ανάγκη ενίσχυσης της επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ της έδρας και των άλλων νησιών όπως και μεταξυ των ιδίων των νησιών καθώς και την ανάγκη αντιμετώπισης της απόστασής τους από τα κέντρα αποφάσεων σε μια εποχή πολυπλοκότητας του καθημερινού έργου, ραγδαίων εξελίξεων, κρίσιμων στρατηγικών αποφάσεων και χρηματοδοτήσεων για το μέλλον της χώρας αλλά και της Περιφερειάς μας.

Για τους λόγους αυτούς, οι συνεργάτες του γραφείου της Περιφερειάρχη αξιοποιούν κατα περιπτωση την δυνατότητα μετακίνησής τους για συγκεκριμένη εργασία ή οποιαδήποτε άλλη ανάγκη εντός και εκτός Περιφέρειας για την υποστήριξη του έργου της Περιφερειάρχη μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, των στόχων της Περιφερειακής Αρχής και των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις των εργαζομένων που εκτελούν τα καθηκοντά τους εξ΄αποστάσεως με τηλεργασία λόγω προστασίας από τον covid-19 και των υπαλλήλων της Περιφέρειας γιατι όλοι εκτελούν παράλληλα καθήκοντα στις υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Για την πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση των πολιτών η Περιφερειάρχης θα αναρτήσει άμεσα στον ιστότοπο της Περιφέρειας  Ιονίων Νήσων, το οργανόγραμμα του Γραφείου της με τα καθήκοντα των στελεχών.

Όσο για τα κακεντρεχή και περιφερόμενα σχόλια του κ. Γαλιατσάτου, αναφορικά με συνεργάτη της Περιφερειάρχη (αποσπασμένη υπάλληλο από δημόσιο φορέα), αποδεικνύεται πόσο παρωχημένη και κακόβουλη είναι η αντίληψή του για την πολιτική αλλά και για την αντιπολίτευση, αφού η μόνη του επιδίωξη ειναι να πλήξει την Περιφερειάρχη και την Περιφερειακή Αρχή, αδιαφορώντας παντελώς για τα πραγματικά δεδομένα και για το συμφέρον των πολιτών.Δυστυχώς η κατάσταση αυτη εξελίσσεται σε πάγια πολιτική του θέση.

Δεν ξεχνούν οι πολίτες ότι προσπάθησε να ακυρώσει το σχέδιο δημιουργίας των υδατοδρομίων γιατι απλά δεν θέλει να προχωρήσει το σημαντικό αυτό έργο για την ανάπτυξη και την συνοχή των νησιών, για το οποίο ο ίδιος επι πέντε χρόνια αδρανούσε.Δυστυχώς για αυτόν και ευτυχώς για τα Ιόνια Νησιά το δίκτυο υδατοδρομίων προχωρεί.

Στην συνέχεια προσπαθεί μετά μανίας να πλήξει το κύρος και την λειτουργία του ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων γιατι δεν αντέχει την επίλυση της διαχείρισης των απορριμμάτων μετά την δική του τραγική αποτυχία και τα αδιεξοδα που δημιούργησε. Χρειάζεται πραγματικά πολύ μεγάλο θράσος για να χτυπάει τον ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων.

Ο κ. Γαλιατσάτος δεν μπορεί, αποδεδειγμένα πλέον  να προσφέρει απολύτως τίποτε στις τοπικές κοινωνίες. Το χειρότερο είναι ότι προσπαθεί να κάνει παντού κακό.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται