40 χρόνια Ιόνια Νησιά στην Ενωμένη Ευρώπη: Απευθείας μετάδοση της επετειακής εκδήλωσης

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

 “40 χρόνια Ιόνια Νησιά στην Ενωμένη Ευρώπη”

Απευθείας μετάδοση της επετειακής εκδήλωσης

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την επετειακή εκδήλωση που διοργανώνει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με θέμα

“40 χρόνια Ιόνια Νησιά στην Ενωμένη Ευρώπη: “Το όνειρο – Η πραγματικότητα – Το αύριο”,

η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 και ώρα 5 μμ στα Ανάκτορα Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου στην Κέρκυρα, στην Αίθουσα του Θρόνου, όπου εκεί έλαβαν χώρα συναντήσεις εργασίας και δεξιώσεις κατά την Σύνοδο Κορυφής του 1994.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων παραμένει ενεργή και υπευθυνη στο μεγάλο ραντεβού της Διαβούλευσης για το Μέλλον την Ευρώπης αντιλαμβανόμενη πως τα Επτάνησα μπορούν να λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά στην διαμόρφωση προτάσεων από πολίτες και φορεις για τον μελλοντικό προσανατολισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εισάγοντας στη δημόσια συζήτηση την ευρωπαϊκή ατζέντα και κινητοποιώντας τους πολίτες μέσα από μια συμμετοχική διαδικασία.

Η αρχή γίνεται με την επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη.

Μέλη της Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Εθνικού και  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Πανεπιστημιακοί και εμπειρογνώμονες, εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Πολιτών και των παραγωγικών Φορέων θα καταθέσουν τις απόψεις τους μέσα απο την εμπειρία και τις γνώσεις τους στις τρεις ενότητες στις οποίες θα συζητηθούν θεματικές όπως: α) 40 χρόνια στην Ευρώπη και συνεχίζουμε, με μηνύματα ευρωπαϊκών προσωπικοτήτων, β)  Κλιματική Αλλαγή – Ποιες αλλαγές στην ζωή στο περιβάλλον στα Ιόνια Νησιά και γ) Από τα Μ.Ο.Π. στα ΕΣΠΑ – Περιφερειακή συνοχή και ανάπτυξη στα Ιόνια Νησιά.

Η εκδήλωση θα ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στο youtube:

ενώ live streaming θα γίνει και από την σελίδα στο facebook:

Ειδικότερα για τα τηλεοπτικά καναλια LIVESTREAM GR σε ποιότητα HD

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται