Συνάντηση Ρόδης Κράτσα & Αγροδιατροφικής Σύμπραξης με Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον  Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ καθηγητή κ. Σέρκο Χαρουτουνιάν συναντήθηκε την Δευτέρα 28/9/2020 στην Κέρκυρα, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κα Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου και ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Νικόλαος Μουζακίτης.

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, περιέγραψε τα σχέδια της Περιφερειακής Αρχής για δράσεις που αποσκοπούν στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα της Περιφέρειας, τη βελτίωση των παραγωγικών διαδικασιών, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, την πιστοποίηση των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων & τροφίμων, καθώς και την καθιέρωση και πιστοποίηση ορθών γεωργικών πρακτικών και τόνισε τη σημασία στενής συνεργασίας με τον καθόλα αρμόδιο Οργανισμό, ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ, για την υλοποίησή τους.

Στην συνάντηση υπήρξε πλήρης ενημέρωση από πλευράς του Προέδρου κ. Μουζακίτη, για την δράση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης καθώς και για τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της Περιφέρειάς μας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνάντησης συζητήθηκαν, η ανάγκη για νέες ιδέες, εκπαίδευση, καινοτομίες και περισσότερες ενέργειες, προκειμένου να αναπτυχθεί και στηριχθεί ακόμη περισσότερο ο πρωτογενής τομέας και δη οι νέοι αγρότες, ούτως ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες και προκλήσεις.

«Η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2021-2027 δεν αφήνει πολλά περιθώρια και πρέπει όλοι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να συντονιστούν με τα καινούργια δεδομένα. Ο ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ έχει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε τέτοια ζητήματα. Θα θέλαμε λοιπόν να υπάρχει μια στενότερη συνεργασία ούτως ώστε να μπορέσουμε να αμβλύνουμε τα προβλήματα των αγροτών μέσα σε ένα περιβάλλον κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, κάνοντας τις απαραίτητες παρεμβάσεις με τη βοήθεια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αλλά και του ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μουζακίτης.

Αγροδιατροφική Σύμπραξη Ιονίων Νήσων

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img