Αποκατάσταση της παράλειψης επιδότησης στη γραμμή Λευκίμμη – Ηγουμενίτσα

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Την αποκατάσταση της παράλειψης επιδότησης στη γραμμή Λευκίμμη – Ηγουμενίτσα με την ένταξη του λιμανιού της Λευκίμμης στις επιλέξιμες συνδέσεις και την αύξηση των ημερήσιων δρομολογίων για τη γραμμή Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα ζητά από την κυβέρνηση το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων με ψήφισμά του.

Το ψήφισμα, με βάση την πρόταση του ψηφίσματος της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας, συνδιαμορφώθηκε από τις παρατάξεις «Ιόνιο Δυνατά Κάθε Νησί Ψηλά», «ΑΝΑΣΑ», «Ιόνιος Συμμαχία» και «Επτανησιακή Πρωτοβουλία».

Ειδικότερα το ψήφισμα αναφέρει:
«Λόγω του ότι τα προστατευτικά μέτρα κατά του κορονοϊού θα παραταθούν για άγνωστο χρονικό διάστημα, ζητάμε από την κυβέρνηση την επανεξέταση των ρυθμίσεων, ώστε να αυξηθούν τα δρομολόγια και των δύο λιμένων (Κέρκυρας και Λευκίμμης), ώστε να εξυπηρετηθεί η εφοδιαστική αλυσίδα, αναγκαία αυτή την περίοδο».
Το θέμα συζητήθηκε κατά την έκτακτη συνεχιζόμενη συνεδρίασή του οργάνου, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 6 Μαΐου 2020, μέσω της υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης e:Presence.gov και κατέληξε στο ανωτέρω ψήφισμα.

Η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου ενημέρωσε ότι η Περιφερειακή Αρχή παρακολουθεί την εξελισσόμενη κατάσταση των ακτοπλοϊκών συνδέσεων σε όλα τα νησιά με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των συνδέσεων των νησιών μας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img