23 & 24/06 διανομή τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους ΤΕΒΑ από Κέρκυρα & Παξούς

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 23 και 24 Ιουνίου η  δεύτερη  διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ από την Κέρκυρα και τους Παξούς.

Την Τρίτη 23 Ιουνίου και την Τετάρτη 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα η δεύτερη φάση διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» που υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 από τις 12 μ.μ. – 3 μ.μ. και την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020  από τις 8.30 π.μ. – 3 μ.μ. στο 5ο χλμ της Εθνικής Πέλεκα ( απέναντι από τη φαρμακαποθήκη).

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Οι 894 οικογένειες από την Κέρκυρα και τους Παξούς  θα παραλάβουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ειδικότερα θα διανεμηθούν : Γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, πελτές ντομάτας, φακές φασόλια, χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας, κρέμα δημητριακών για βρέφη, κρέμα ρυζάλευρο για βρέφη, ρόφημα γάλακτος παιδικό, γάλα σκόνης β’ βρεφικής ηλικίας, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμα, σαμπουάν, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων, μωρομάντηλα.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν:

  • τον Α.Μ.Κ.Α.
  • την αστυνομική ταυτότητα και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (δεν απαιτείται γνήσιο της υπογραφής) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας

Δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Λόγω του μεγάλου βάρους των προϊόντων, συστήνεται στους ωφελούμενους να έχουν μεταφορικό μέσο, προκειμένου να μεταφέρουν τα προϊόντα που θα παραλάβουν.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι που θα  προσέρχονται στο χώρο διανομής να φοράνε απαραιτήτως μάσκα.

Επισημαίνεται ότι η β’ φάση διανομής της επισιτιστικής βοήθειας θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο όπως και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση.  

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img