Έξαλλο το Παλάτι: Από υπηρέτες έμαθε η Ελισάβετ τη συμφωνία Χάρι-Μέγκαν με το Netflix

spot_img

Από τους υπηρέτες έμαθε η Βασίλισσα Ελισάβετ για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του εγγονού της Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ενημέρωσαν τη βασίλισσα για τη συμφωνία τους με το το Netflix (η οποία εικάζεται ότι φτάνει έως και 150 εκατομμύρια δολάρια), προτού την ανακοινώσουν στον κόσμο, σύμφωνα με μια βασιλική πηγή.

Ο Δούκας, 35 ετών και η Δούκισσα του Σάσεξ, 39 ετών, που αγόρασαν πρόσφατα ένα αρχοντικό 14 εκατομμυρίων δολαρίων στη Σάντα Μπάρμπαρα, υπέγραψαν μια νέα συμφωνία με το Netflix για περιεχόμενο που θα προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό “ελπίδα και έμπνευση”.

Bασιλικοί αξιωματούχοι θα εξετάσουν τη συμφωνία του ζευγαριού

Ωστόσο, η 94χρονη Ελισάβετ ενημερώθηκε από τους βοηθούς της για το νέο εγχείρημα του ζευγαριού – το οποίο περιλαμβάνει μια εταιρεία παραγωγής που δεν έχει ακόμη κατονομαστεί, η οποία σχεδιάζει ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους και παιδικό προγράμματα.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Μια πηγή είπε στην The Sun ότι “ο Χάρι δεν ενημέρωσε τη Βασίλισσα για τη συμφωνία με το Netflix” ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βασιλικοί αξιωματούχοι “θα εξετάσουν τη συμφωνία του ζευγαριού” αφού Χάρι και Μέγκαν συμφώνησαν να περνούν από έγκριση οποιεσδήποτε νέες εμπορικές δραστηριότητες όταν εγκαταλέλειψαν τα βασιλικλά καθήκοντα.

Η Αυτού Μεγαλειότητα γνωρίζει πάρα πολύ τις παγίδες, όταν οι ανώτεροι βασιλείς ξεκινούν προσοδοφόρα έργα, όπως συνέβη με την παραγωγή του Πρίγκιπα Έντουαρντ και με μερικές από τις συμφωνίες που έχει υπογράψει η Sarah Ferguson”, δήλωσε βασιλική πηγή στο Fabulous.

“Η βασιλική οικογένεια δεν είναι προς πώληση”

Η άποψή της είναι απλή, η βασιλική οικογένεια δεν είναι προς πώληση“. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές πρόσθεσαν ότι η βασίλισσα “γνωρίζοντας τον εγγονό της Χάρι όπως κάνεις” και δύσκολα μπορεί κάπιος να αλλάξει γνώμη στο ζευγάρι.

Επιπλέον, άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο παλάτι ισχυρίστηκε ότι, παρά την αποφυγή των επίσημων καθηκόντων τους, τυχόν σχέδια προσανατολισμένα στο κέρδος θα “υπόκεινται σε συζήτηση” καθώς υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με το πώς θα φαίνεται στον φορολογούμενο την στιγμή που οι Sussexes δεν έχουν ακόμη εξοφλήσει τα 2,4 εκατομμύρια λίρες που δαπανήθηκαν για την ανακαίνιση του Frogmore Cottage στο Windsor.

Η πηγή είπε στη Mirror ότι “ο Χάρι και ο Μέγκαν έφυγαν ως εργαζόμενα μέλη της οικογένειας με τις καλύτερες ευχές όλων και ελπίζουμε ειλικρινά να βρουν την ευτυχία που φάνηκε να λείπει στη ζωή τους. Ωστόσο, είναι αυτονόητο ότι οι συμφωνίες που κάνουν θα εξεταστούν από τον βασιλικό Οίκο. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας τους για να παραιτηθούν των βασιλικών καθηκόντων τους, συμφώνησαν ότι τυχόν εμπορικές συμφωνίες θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης”.

ΠΗΓΗthetoc.gr

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img