Σπ. Καγκάδης: “Επαίνους αξίζει η κυβέρνηση για τις νέες αποφάσεις της κατά του Κορονοϊού”

spot_img

Γράφει ο Σπύρος Καγκάδης

Μόνο επαίνους αξίζει η κυβέρνηση και για τις νέες αποφάσεις της κατά του Κοροναϊού!

Πολλά μπράβο θα πρέπει να πούμε ξανά στη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα που αποφάσισε κατά του Κοροναϊού στην Ελλάδα μας!

Καταρχήν, επαίνους αξίζει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απόφαση του να διανέμει δωρεάν τα συμφωνηθέντα μελλοντικά εμβόλια κατά του Κοροναϊού σ’ όλους τους Έλληνες. 

Βέβαια, τα 3 εκατομμύρια εμβόλια που κατάφερε να εξασφαλίσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δεν καλύπτουν τα 10 εκατομμύρια του Ελληνικού πληθυσμού. Όμως, πιστεύω ότι μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ευρέσεως του πιο περιζήτητου  φαρμάκου στην πρόσφατη ιστορία της ανθρωπότητας τα εμβόλια αυτά φτάνουν σε πρώτο βαθμό να καλύψουν τις ευπαθείς ομάδες και τα μέλη του ιατρικού προσωπικού που κινδυνεύουν περισσότερο. Στη συνέχεια θα καλυφθούν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας από τους κινδύνους του Κοροναϊού. Άλλωστε, θα δημιουργηθούν σύντομα και συνθήκες τεχνικής ανοσίας της αγέλης, για το οποίο πολύ λόγος είχε γίνει στην αρχή της πανδημίας, στον Ελληνικό λαό όμως με το απειροελάχιστο ελάχιστο ανθρώπινο κόστος. Προσθέτως, ο Πρωθυπουργός έδωσε βάσιμη ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αναζητήσει και επιπλέον ποσότητες εμβολίων και από άλλες πηγές και νωρίτερα από τον Δεκέμβριο του 2020 που ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Υγείας.

Ακόμη, επαίνους αξίζει η νέα επιτυχημένη στα μάτια όλου του κόσμου νέα κυβέρνηση της Ελλάδας και για την απόφαση της να διανέμει δωρεάν μάσκες στους μαθητές των Ελληνικών σχολείων. Με τον τρόπο αυτό προστατεύονται οι μαθητές, οι γονείς τους, οι παππούδες και γιαγιάδες τους αλλά ο γενικός πληθυσμός από το δεύτερο κύμα αύξησης των κρουσμάτων του Κοροναϊού στη χώρα που σε άλλες πιο πλούσιες χώρες του κόσμου θερίζει το κόσμο κατά χιλιάδες.

Καλό είναι να υπάρχει αντιπολίτευση σε μια χώρα αλλά όταν μια κυβέρνηση σώζει με τις συνετές και έγκαιρες αποφάσεις της πολλές χιλιάδες ζωές η αλήθεια θα πρέπει να ακούγεται!

Σπύρος Καγκάδης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται