Η σημασία ενός όμορφου υπνοδωματίου για ένα ζευγάρι

spot_img

Η όμορφη διακόσμηση του υπνοδωματίου ενός ζευγαριού διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη σχέση που έχει, πρέπει να προσδίδει χαλάρωση και ατμόσφαιρα αισθησιασμού. Στο υπνοδωμάτιο επιβάλλεται να μπορεί το ζευγάρι να αποφορτίζει από την πίεση μιας εξαντλητικής ημέρας, να ξεκουράζεται και να ξαναγεμίζει μπαταρίες για την επόμενη μέρα. Είναι ο χώρος που το ζευγάρι κάνει όνειρα και σχέδια για το μέλλον αλλά και λύνει τα προβλήματα της καθημερινότητας που μπορεί να προκύπτουν.

Στη sofa.gr γνωρίζουμε καλά την ανάγκη των ανθρώπων να έχουν έναν προσωπικό χώρο στο σπίτι τους που να μπορεί να τους εκφράζει απόλυτα , για αυτό και δημιουργούμε κρεβατοκάμαρες με ιδιαίτερο στυλ και απόλυτα ποιοτικά υλικά. Τα ξύλα που χρησιμοποιούμε είναι δρυς ή καρυδιά που προμηθευόμαστε από πιστοποιημένους για την αξιοπιστία τους και τα προϊόντα τους προμηθευτές ξυλείας. Όλα μας τα χρώματα είναι αυστηρά ελεγμένα για την ποιότητα τους για να μην υπόκεινται σε καμία βλάβη εξαιτίας της πολυκαιρισίας, αλλά και να είναι εντελώς φιλικά προς κάθε ζωντανό οργανισμό. Επιπλέον, τα υφάσματα μας δημιουργούνται στο δικό μας εργοστάσιο και περνούν εξαιρετικά αποτελεσματικά όλους τους ποιοτικούς ελέγχους μέχρι να φτάσουν στο σημείο να ντύσουν τα έπιπλα μας.

Λόγω της μεγάλης ευελιξίας που διαθέτουμε μπορούμε να κάνουμε θαύματα στις κρεβατοκάμαρες μας. Ο πελάτης μας μπορεί να διαλέξει μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, υφασμάτων και χρωμάτων, ώστε να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό υπνοδωμάτιο. Κάθε παραγγελία δουλεύεται ξεχωριστά από εξειδικευμένους τεχνίτες και δεν αποτελεί μέρος μαζικής παραγωγής. Σε κάθε ένα από τα έπιπλα που παράγουμε, αφοσιωνόμαστε εξ ολοκλήρου μέχρι την παράδοση και την έγκριση από τον πελάτη μας.

Όλα μας τα έπιπλα φέρουν την υπογραφή μας και πολυετή εγγύηση, αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σπάνιο στην επιπλοποιία, αλλά έχουμε επιλέξει να μένουμε δίπλα στον πελάτη μας, ακόμα και μετά την πώληση του προϊόντος γιατί θεωρούμε ότι ο καταναλωτής θα πρέπει να νιώθει ασφάλεια και μετά την αγορά του, και η εμπιστοσύνη που μας έδειξε θα πρέπει να επισφραγίζεται.

Όταν ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας, είχαμε θέσει στόχους που ήταν ιδιαίτερα υψηλοί για την περίοδο εκείνη και με την πάροδο του χρόνου τους έχουμε καταφέρει όλους. Έτσι και τώρα, λοιπόν, θέτουμε υψηλά standards σε όλες μας τις υπηρεσίες, αλλά ο κύριος στόχος μας τότε και τώρα είναι η πλήρης εξυπηρέτηση του πελάτη μας, θέλουμε να είναι ευχαριστημένος σε απόλυτο βαθμό, γι΄ αυτό και είναι ξεκαθαρισμένοι όλοι οι όροι της συμφωνίας από την αρχή χωρίς ψιλά γράμματα. Εμείς έχουμε σαν αρχή να τηρούμε τα συμφωνηθέντα στο ακέραιο, τόσο για την κατασκευή των έργων μας από άκρως ποιοτικά υλικά, όσο και ως προς το χρονοδιάγραμμα παράδοσης και συναρμολόγησης.

Εξαιτίας των οικονομικών συνθηκών που βιώνει όλη η χώρα έχοντας κατανοήσει τις δυσκολίες, έχουμε επιλέξει να έχουμε το μικρότερο ποσοστό κέρδους, αλλά να μην κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα των προϊόντων μας. Έτσι μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στης εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα και διακοσμητικά μας με το ελάχιστο δυνατό κόστος, και με την εγγύηση της sofa.gr πως ό,τι και να επιλέξετε από τη συλλογή μας θα έχει διάρκεια πολλών χρόνων.

Όλο το δυναμικό της sofa.gr, στελέχη και εργαζόμενοι είμαστε πολύ χαρούμενοι όταν δημιουργούμε μοναδικούς, ονειρεμένους χώρους και ευτυχισμένους πελάτες που απολαμβάνουν τις δημιουργίες μας.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται