Σεισμός στη Σάμο: Χτύπησε το 112 στο Βόρειο Αιγαίο – Μείνετε μακριά από ακτές!

spot_img

Το 112 ενεργοποιήθηκε άμεσα και στάλθηκε στους κατοίκους της Σάμου μήνυμα για υψηλό κυματισμό, τονίζοντας πως θα πρέπει να αποφευχθεί η παραμονή κοντά σε παράκτιες περιοχές.

Το μήνυμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί τους πολίτες να μείνουν μακριά από τις ακτές και να παρακολουθούν τα ΜΜΕ, ενώ παρατίθενται οδηγίες ατομικής προστασίας.

https://twitter.com/112Greece/status/1322158189614387200

Φόβος πως μπορεί να υπάρξει ένα μικρό τσουνάμι στην Σάμο ανέφερε ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής & Εφαρμοσμένης Γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας στον ΣΚΑΙ πριν από λίγο.

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img