Σε αργία τέθηκε Δήμαρχος στην Ελλάδα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

spot_img

Σε αργία για ένα μήνα τέθηκε από την Τετάρτη 29 Ιουλίου ο δήμαρχος Ήλιδας και επικεφαλής της παράταξης του ΚΙΝΑΛ στην ΚΕΔΕ, Γιάννης Λυμπέρης.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση του επέβαλε τη συγκεκριμένη ποινή, γιατί αρνήθηκε να τιμωρήσει τιμωρήσει υπάλληλο του δήμου.

Το διάστημα που ο κ. Λυμπέρης θα βρίσκεται σε αργία, χρέη δημάρχου θα εκτελεί ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος, δηλαδή, ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ή το πρόσωπο που θα προκύψει από την ψηφοφορία που θα γίνει από τους δημοτικούς συμβούλους.

Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος έφαγε πριν 9 μήνες κλήση γιατί πάρκαρε σε θέση Parking για Α.μεΑ. Δείτε την τότε είδηση:

Για κατάληψη θέσης πάρκινγκ ΑμΕΑ στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, κατήγγειλε τον δήμαρχο Ήλιδας, Γιάννη Λυμπέρη, ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Παραπληγικών Νομού Ηλείας, Γιώργος Παπανικολόπουλος.

Ο δήμαρχος ισχυρίζεται πως είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του σε θέση που δεν εμπόδιζε, ενώ από την άλλη πλευρά ο Παπανικολάου κάλεσε την τροχαία και άνδρες της ΔΙΑΣ έκοψαν το σχετικό πρόστιμο.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο κ. Παπανικολόπουλος καταγγέλλει πως ο κ. Λυμπέρης, όχι μόνο πάρκαρε σε θέση ΑΜΕΑ στο νοσοκομείο αλλά του επιτέθηκε και φραστικά. Όπως γνωστοποίησε, το Σωματείο Παραπληγικών Νομού Ηλείας, μετά το περιστατικό έκανε καταγγελία στο Ινστιτούτο του Ελσίνκι ενώ θα κινηθεί και νομικά κατά του δημάρχου Ήλιδας. Πηγή: e-ota.gr

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται