Ο Νικόλας Φαραντούρης για εκλογές, ιδιωτικοποίησεις και μετεκλογικές συνεργασίες

spot_img

Στον τηλεοπτικό σταθμό One Channel και στην δημοσιογράφο Μάιρα Μπάρμπα μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης για τα θέματα της επικαιρότητας, τις εκλογές και τις μετεκλογικές συνεργασίες: 

1. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας είπε, σε ένα εξωραϊσμένο τηλεοπτικό περιβάλλον, πως θα άρει τις στρεβλώσεις και τις παθογένειες σε ζητήματα ασφάλειας και διαφάνειας με τις οποίες δεν ασχολήθηκε επί τέσσερα χρόνια. Είναι προφανής η αδυναμία του επιτελικού του κράτους.

2. Η κυβέρνηση της ΝΔ το 2013 είχε συμφωνήσει να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα στο σιδηρόδρομο: δίκτυα, υποδομές, εμπορική δραστηριότητα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξαίρεσε το δίκτυο υποχρεώνοντας μάλιστα τον ανάδοχο της εμπορικής δραστηριότητας σε έργα ασφαλείας από τα οποία όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον απάλλαξε.

3. Κυβέρνηση συνεργασίας προβλέπουν όχι μόνο η απλή αναλογική, αλλά και οι ανάγκες για ένα σύγχρονο, δημοκρατικό κράτος. Και, βεβαίως, κυβέρνηση συνεργασίας με προοδευτικό πρόσημο σε αντίθεση με την σημερινή αδιαφάνεια, τη διαφθορά και την απορρύθμιση στον βωμό του κέρδους.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Δείτε τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης καθηγητή Νικόλα Φαραντούρη: 

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img