Νομοθετική ρύθμιση για την προστασία των συναλλαγών χωρίς μετρητά – Παρέμβαση  Καππάτου στη Βουλή

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

Δελτίο Τύπου

Νομοθετική Ρύθμιση για την προστασία των συναλλαγών χωρίς μετρητά- Παρέμβαση  Καππάτου στη Βουλή

Ψηφίστηκε τη Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης με αντικείμενο την Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/713 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την «καταπολέμηση της απάτης και της πλαστογραφίας μέσων πληρωμής πλην των μετρητών».

Κατά τη Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος τόνισε ότι η φύση της τεχνολογίας υπαγορεύει τη ψήφιση του συγκεκριμένου Σχεδίου Νόμου.

«Από τη ραγδαία εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας και την  ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας στην χρήση νέων ψηφιακών μέσων πληρωμής είναι εμφανείς οι προκλήσεις που οι πολίτες αντιμετωπίζουν στη καθημερινότητά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καππάτος επικεντρώθηκε, ακόμη, στη Τροπολογία των Υπουργείων Άμυνας και Εξωτερικών αναφορικά με τη δυνατότητα προσωρινής μεταφοράς της έδρας Προξενικής Αρχής εντός της ίδιας περιφέρειας αρμοδιότητας, με υπουργική απόφαση αντί προεδρικού διατάγματος.

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία καθιστά τις εξελίξεις στη περιοχή κρίσιμες και αβέβαιες. Ως εκ τούτου, υπογράμμισε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, είναι αναγκαίο να επιδείξει η Πολιτεία,   ταχύτητα και ευελιξία όσον αφορά στην ασφαλήπαρουσία των Ελληνικών Αρχών στην Ουκρανία.

Συνολικά η παρέμβαση του Βουλευτή Παναγή Καππάτου, στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://bit.ly/3zUZPyt

ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται