Μη φοβάστε την άνοδο της Ελληνικής οικονομίας όσο είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

spot_img

Μη φοβάστε την άνοδο της Ελληνικής οικονομίας όσο είναι Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Θα πρέπει να ήμουν ο μοναδικός οικονομολόγος που γνωρίζω ο οποίος πριν καν ξεσπάσει η παγκόσμια οικονομική κρίση λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του Κορονοϊού σας είχε προειδοποιήσει ότι η κρίση που θα έρχονταν θα ήταν προσωρινή και ότι στη συνέχεια η Ελληνική οικονομία θα επανέλθει στην προηγούμενη ταχεία ανοδικά της πορεία εξ αιτίας των ευεργετικών φιλελευθέρων πολιτικών της κυβέρνησης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σήμερα, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως “Το έργο μας αντανακλάται ήδη στην ανάπτυξη. Θα έχουμε την ευκαιρία σήμερα να αναθεωρήσουμε στο 6,1% την πρόβλεψή μας για την ανάπτυξη του 2021. Αντανακλάται, όμως, και στην αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος για όλους, στις περισσότερες δουλειές, στις νέες επενδύσεις.”

Όμως, πρέπει να διευκρινιστεί πως ήδη το οικονομικό, άρα και βιοτικό επίπεδο, των περισσότερων Ελλήνων πολιτών έχει ξεπεράσει τα επίπεδα πριν τα σχετικά προειδοποιητικά έγκυρα οικονομικό-πολιτικά δημοσιεύματα μου. Ακόμα, η προ της παγκόσμιας κρίσης λόγω του Κορονοϊού φιλελεύθερη ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας με την αποτελεσματική οικονομική συνταγή της προσέλκυσης διεθνών επενδύσεων συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία όπως αποδεικνύουν σ’ όλους οι επενδύσεις στην Ελλάδα κολοσσών όπως της Microsoft, της  Pfizer και στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού μεταξύ των πάρα πολλών μεγάλων και μικρών άλλων  επενδύσεων!

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Είναι τόσο πολλές οι ελπιδοφόρες για την εξάλειψη της ανεργίας, την δημιουργία νέων καλών θέσεων εργασίας για τους Έλληνες και την εισροή δημοσίων εσόδων ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις που ανακοινώνονται σχεδόν καθημερινά που έχουν καταντήσει να μην αποτελούν καν είδηση για τα περισσότερα Ελληνικά ΜΜΕ καθώς ως γνωστόν δυστυχώς “οι καλές ειδήσεις δεν πουλάνε.”

Όμως, ο Ελληνικός λαός θα θυμάται για πάντα την αποτυχημένη προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης του Ελληνικού χρέους από την προηγουμένη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη και την ολική οικονομική και άλλη καταστροφή που έφεραν στην χώρα μας!

Οι θετικές επιπτώσεις των οικονομικών πολιτικών της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχουν γίνει και έρχονται στο ακόμα λαμπρότερο μέλλον μας θα είναι τόσο ευεργετικές για όλους εμάς τους Έλληνες που ακόμα οι πιο δύσπιστοι συμπολίτες μας μέχρι το τέλος της τωρινής θητείας της κυβέρνησης δεν θα μπορούν παρά να συγκρίνουν τις καταστάσεις και να τις παραδεχτούν!

Τέλος, μόνο στο δυσάρεστο ενδεχόμενο μετά από πολλά χρόνια φθοράς της τωρινής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και τον ερχομό μιας νέας λαϊκίστικης κυβέρνησης τύπου Αλέξη Τσίπρα θα μπορούσε να ανατραπεί η ανοδική πορεία της Ελληνικής οικονομίας, η οποία για τους περισσότερους Έλληνες είναι κοντά ή έχει ήδη ξεπεράσει τις απώλειες στα εισοδήματα τους λόγω της παγκόσμιας κρίσης του Κορονοϊού, θα ανησυχούσα για την ανατροπή της ταχείας ανοδικής πορείας των οικονομικών μας! Αυτό όμως δεν προβλέπω να συμβαίνει σε καμία περίπτωση στα επόμενα χρόνια!

Σπύρος Καγκάδης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img