Η απαράδεκτη ανάρτηση για το γιο του Άδ. Γεωργιάδη – Πως αντέδρασε ο ίδιος

spot_img

Μία αχαρακτήριστη ανάρτηση για τον γιο του Άδωνι Γεωργιάδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναγκάζει τον υπουργό να κινήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Ένας λογαριασμός στο Twitter «ενημέρωνε» το κοινό πως ο γιος του υπουργού Ανάπτυξης έφυγε από τη ζωή γιατί είχε ανάγκη από εγχείρηση καρδιάς η οποία δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί γιατί το «παιδοκαρδιοχειρουργικό του νοσοκομείου Αγία Σοφία δεν λειτουργεί πλέον».

Η συγκεκριμένη χυδαία και απαράδεκτη ανάρτηση έγινε αντιληπτή από τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίο ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook πως έχει κινητοποιήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες και παρακαλεί επίσης όσοι μπορούν να κάνουν αναφορά τον εν λόγω λογαριασμό.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη έχει ως εξής: «Πέραν του ότι έχω κινήσει ήδη τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες, ανεβάζω αυτό το αχαρακτήριστο μήνυμα, ως δείγμα του μίσους και της ποιότητας που κρύβουν στην ψυχή τους αυτοί οι άνθρωποι. Θα εκτιμούσα τα μαζικά report πάντως σε αυτή την αισχρή περίπτωση».

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Δείτε στο gallery τις αναρτήσεις στα social media

ΠΗΓΗnewsbomb.gr

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img