Σπύρος Καγκάδης: Μετά την Σταύρωση θα έρθει και η Ανάσταση και για τα οικονομικά μας

spot_img

Μετά την Σταύρωση θα έρθει και η Ανάσταση και για τα οικονομικά μας! 

Μια καταπληκτική είδηση για τα οικονομικά της Ελλάδας μας που δε σχολιάστηκε αρκετά, σχεδόν καθόλου δηλαδή, από τους πολιτικούς αντίπαλους προς την πανάξια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η απόφαση την προηγούμενη εβδομάδα του Αμερικανικού Οίκου Αξιολόγησης S&P να αναβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας μας, μάλιστα για δεύτερη φορά εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας! 

Άλλωστε, τι να πει και η Αξιωματική Αντιπολίτευση του Αλέξη Τσίπρα καθώς όλοι θυμόμαστε πως στην αντίστοιχη χρονική περίοδο διακυβέρνησης του κύριο θέμα στις πολιτικές συζητήσεις ήταν το τι νέα δυσβάσταχτα οικονομική μέτρα θα μας επέβαλαν τάχα οι “κακοί” δανειστές μας. Όταν στην αλήθεια τα μέτρα των μνημονίων μας τα επέβαλε η δημαγωγία, τα ψέματα και οι καταστροφικοί οικονομικοί και πολιτικοί λεονταρισμοί του διδύμου Τσίπρα και Βαρουφάκη καθώς όταν έγιναν κυβέρνηση τον Ιανουάριο του 2015 η Ελλάδα από τη βαθειά ύφεση έμπαινε ξανά σε ανάπτυξη! 

Όμως, μέρες που είναι, το παρελθόν αν και δεν πρέπει ποτέ να ξεχαστεί για να μην επαναληφθεί πρέπει να παραμεληθεί προσωρινά προς χάρη της αληθινά ελπιδοφόρας συζήτησης για το λαμπρό οικονομικό μέλλον που σύμφωνα με πολλούς αλλά και τον S&P έρχεται για  ‘μας! 

Ο S&P επιπλέον της δεύτερης πιστοληπτικής αναβάθμιση μας σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που μας βοηθάει να δανειζόμαστε φτηνά από τις διεθνείς αγορές αποφεύγοντας τα γνωστά μνημόνια του παρελθόντος, αναβάθμισε και τις προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας από σταθερή και θετική. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα μας έρθει πιθανώς και νέα αναβάθμιση σε 12 με 18 μήνες αν η ανάπτυξη μας είναι ταχύτερη από ότι προβλέπεται! 

Η πρόβλεψη της S&P για το Ελληνικό ΑΕΠ είναι για φέτος ανάπτυξη +4,9% και για το 2022 +5,8%! 

Τέλος, ευχόμαστε όλοι τώρα που πλησιάζουμε το κρίσιμο τουριστικά καλοκαίρι να επιτευχθούν οι στόχοι της κυβέρνησης και για τους εμβολιασμούς κατά του Κορονοϊού έτσι ώστε να επιτευχθεί η λεγόμενη “ανοσία της αγέλης” του πληθυσμού μας. Έτσι θα ανοίξει επακόλουθα πλήρως η οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική δραστηριότητα στην χώρα μας και θα διασφαλίσουμε ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης προς όφελος όλων των συμπατριωτών μας! 
Θερμές ευχές μου για “Καλή Αναστάση” σ’ όλους σας! 

Σπύρος Καγκάδης

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται