Έφοδος και σε τρίτη εταιρεία ταχυμεταφορών για την τιμολογιακή πολιτική της

spot_img

Κλιμάκιο της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή βρέθηκε σήμερα, Τρίτη (7/4) στα γραφεία της εταιρείας SPEEDEX μετά από καταγγελίες για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλες τις εταιρείες του κλάδου των ταχυμεταφορών και αν διαπιστωθεί εναρμονισμένη πρακτική το θέμα θα παραπεμφθεί, για περαιτέρω έλεγχο, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από τον χθεσινό έλεγχο στα γραφεία της Γενικής Ταχυδρομικής δεν υπήρξαν επιβαρυντικά ευρήματα για την επιβολή προστίμου ενώ όπως σημειώνεται, οι έλεγχοι είναι συνεχείς σε όλο το εύρος της αγοράς και όλες οι καταγγελίες ελέγχονται.

ΠΗΓΗnewsbeast.gr

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img