Γιάννης Βαρούχας: Για την απώλεια του Θανάση Ζαπάντη

spot_img

Για την απώλεια του Θανάση Ζαπάντη

Εκ μέρους της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Αργοστολίου αλλά κι εγώ προσωπικά θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τα ειλικρινή και θερμά μας συλληπητήρια για την απώλεια του Θανάση Ζαπάντη, αδελφού του συντρόφου και καλού φίλου Γιώργου Ζαπάντη.

Ο Θανάσης Ζαπάντης υπηρέτησε τη Δημόσια Υγεία ως προϊστάμενος φαρμακείου σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας με τον ίδιο ζήλο που υπηρέτησε και τις προοδευτικές ιδέες του. Ήταν γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αγ. Όλγα». Δούλεψε για πολλά χρόνια ως φαρμακοποιός στο νοσοκομείο της Καλύμνου και στη συνέχεια στο Κωνσταντοπούλειο  Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας (Αγ . Όλγα), ενώ τα τελευταία 15 χρόνια ήταν διευθυντής του φαρμακείου του Νοσοκομείου.  Ακέραιος ως χαρακτήρας αλλά και ως κομμουνιστής, κέρδισε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους ήρθε σε επαφή στο σύντομο ταξίδι της ζωής του. Γι’ αυτό και η απώλειά του πυροδότησε σε όλους όσους τον γνώριζαν ένα μεγάλο κύμα συμπάθειας, θαυμασμού και νοσταλγίας.

Στην οικογένεια του Θανάση Ζαπάντη ευχόμαστε Δύναμη για να αντιμετωπίσει την οδύνη του αποχωρισμού του αγαπημένου τους και ειδικά στον καλό μας φίλο και σύντροφο Γιώργο, να είναι πάντοτε περήφανος για τη στάση ζωής του αδελφού του και να τον θυμάται με αγάπη και χαρά.

Γιάννης Βαρούχας

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται