Στις 26/01 η παρουσίαση της νέας συνεργασίας του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς – Ιθάκης με το Skroutz

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης προσκαλεί τα μέλη του να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της νέας συνεργασίας του με την εταιρεία Skroutz, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα «Μαρία Σκλαβουνάκη» του Επιμελητηρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκπρόσωποι της εταιρείας Skroutz θα παρουσιάσουν αναλυτικά τη συνεργασία με το Επιμελητήριο, καθώς και τα σημαντικά οφέλη και τις δυνατότητες που προσφέρονται στις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα συμβάλει στη στήριξη και την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Ο Πρόεδρος
Σταύρος Σπαθής      

Ο  Γενικός  Γραμματέας
Σπύρος Κατσούρης

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img