Άγριες Μέλισσες: “Πάρτι” στο twitter με memes και σχόλια – “Σφήνα” & ο… Γιάγκος Δράκος

Κάθε βράδυ γίνεται χαμός στο Twitter με το επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”. Με χιούμορ και ευρηματικότητα σχολίασαν τις χθεσινές εξελίξεις. Ενώ ο “Γιάγκος Δράκος” μπήκε και αυτός στο κάδρο των σχολίων λόγω της… Ανέτ.

Χθες είδαμε τον Νικηφόρο να παλεύει να αντιμετωπίσει την απεργία των εργατών. Σε αυτή του την προσπάθεια τον βοηθούν η Ασημίνα και η Ανέτ. Ο Λάμπρος αρνείται να δεχτεί τον Νικηφόρο στον Συνεταιρισμό, σεβόμενος την απόφαση των υπόλοιπων μελών.

Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Δούκας ζήτησε να την δει και, παρά τον φόβο της, είναι αποφασισμένη να πάει για να του εξηγήσει. Ο Νέστορας παλεύει με τις τύψεις του και η Βιολέτα απελπίζεται με την κατάσταση του Μιλτιάδη που χειροτερεύει.

Μαζί με τον Λάμπρο, θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον και τη θεραπεία του Μιλτιάδη. Η Δρόσω δείχνει ενδιαφέρον για την πρόταση συνεργασίας του Τάκη για να γίνει τραγουδίστρια παρότι ο κύριος Ανέστης την αποτρέπει από μια τέτοια εργασία.

Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συγκρατούμενή της Χατζίδου, ενώ ο Βόσκαρης συνεχίζει το παιχνίδι του μαζί της αλλά η Ελένη έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται.Δείτε τα καλύτερα σχόλια και memes για το χθεσινό επεισόδιο της σειράς:

ΠΗΓΗenikos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται