Στις 26/04 συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για τη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής Ληξουρίου

spot_img

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Καλείστε να προσέλθετε σε  ειδική δημόσια συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην αίθουσα Αθηνάς και Γερασίμου Τζουγανάτου (οδός Παπά Χαρ.Γραικούση) την 26η Απριλίου  2024, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 18:30  σύμφωνα με το άρθρο 7 του Ν. 5056/2023 (Α΄ 163) «Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής – προσθήκη άρθρου 67Α στον Ν. 3852/2010» με μοναδικό θέμα συζήτησης:

«Λογοδοσία Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου 2024»

       Έως την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 15:00 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, μπορούν να καταθέσουν εγγράφως στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα ή ηλεκτρονικά στο email:dimlixouriou@gmail.com) έως ένα (1) θέμα ο καθένας το οποίο αφορά στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

        Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος καθώς και η λήψη οποιασδήποτε απόφασης, ενώ οι ισχύουσες διατάξεις περί απαρτίας του δημοτικού συμβουλίου δεν θα εφαρμοστούν.

     Λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία και τον αριθμό των θεμάτων της συζήτησης δίνονται στην αριθ. 98/αριθ. πρωτ. 8182/26-1-2024 (σελ. 20-23) εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ την οποία ήδη σας έχουμε κοινοποιήσει.

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img