Ο Παναγής Καππάτος ήταν εκεί! Όχι όμως και η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ληξουρίου (εικόνες – βίντεο)

spot_img

Την Πέμπτη 27/10/2022 ο Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Παναγής Καππάτος, παρευρέθηκε στην 26η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ληξουρίου. Η συνεδρίαση είχε ως μοναδικό θέμα την ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα θέματα της Παλικής από τον Βουλευτή.

Όμως, η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω απουσίας των δύο παρατάξεων (του Διονύση Αραβαντινού και του Βασίλη Ρουχωτά) και ορισμένων ακόμα Δημοτικών Συμβούλων από τις υπόλοιπες παρατάξεις.

Να θυμίσουμε ότι και την Τρίτη 25/10/2022 δεν πραγματοποιήθηκε η 25η συνεδρίαση πάλι λόγω μη απαρτίας των Δημοτικών Συμβούλων. Την Τρίτη μάλιστα οι μόνοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, που ήταν παρόντες, ήταν σχεδόν ολόκληρη η παράταξη του Δημάρχου Ληξουρίου, Γιώργου Κατσιβέλη, ο Βασίλης Ρουχωτάς από την παραταξή του και μόνο ο Βαγγέλης Φαρακλός από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Η δεύτερη κατά σειρά απουσία της πλειοψηφίας των Δημοτικών Συμβούλων έφερε την έντονη ενόχληση της παράταξης του Δημάρχου και της Λαϊκής Συσπείρωσης, αλλά και του Βουλευτή, οι οποίοι θεώρησαν ότι ίσως να γίνεται και επίτηδες.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Ληξουρίου θεώρησε ότι θα μπορούσαν να συζητήσουν δημόσια για λίγο με τον Βουλευτή για τις χρηματοδοτήσεις της Παλικής, με τον Δημήτρη Μαντζουράτο να τονίζει ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν νόμιμο και σωστό, μιας και όσα θα λέγονταν θα ήταν λόγια χωρίς να γραφτούν σε κανένα πρακτικό (λόγω μη ύπαρξης απαρτίας). Λόγια απλά για να ειπωθούν. Και λίγη ώρα μετά η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης αποχώρησε.

Στο τέλος, το λόγο πήρε η Μαρία Λαδά, η οποία ήταν παρούσα μαζί με την Βούλα Κοντογιαννάτου από την Ένωση ΥΠΕΡΙΩΝ. Η κα. Λαδά έκανε κάποιες ερωτήσεις, αλλά δεν πήρε απαντήσεις τελικά λόγω του ότι ο Βουλευτής της ανέφερε πως δεν ήταν εκεί για να πει κάτι παραπάνω πέρα από την χρηματοδότηση για το Δήμο Ληξουρίου. Όμως, μίλησε μαζί της προσωπικά μετά το τέλος της διαδικασίας.

Δείτε το βίντεο από την συζήτηση των παρατάξεων στην 26η συνεδρίαση, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

ΒΙΝΤΕΟ

ΕΙΚΟΝΕΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται