Νέες προθεσμίες για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή – Δείτε μέχρι πότε είναι να πληρωθεί

spot_img

Νέες προθεσμίες για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή

Διπλή παράταση-ανάσα για χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, με νέα ΚΥΑ, διευκολύνονται οι επιχειρήσεις που μετείχαν σε έναν ή περισσότερους κύκλους της επιστρεπτέας προκαταβολής και δεν έχουν αποστείλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Συγκεκριμένα παρατείνεται ως τις 31.5.23 η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών στην πλατφόρμα «myBusinessSupport» για όσες επιχειρήσεις δεν έχουν ακόμη υποβάλει δικαιολογητικά για τη λήψη ενισχύσεων μέσω της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Επιπλέον παρατείνεται εως τις 30.6.23 η καταβολή των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών.

Με Υπόμνημά μου στον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα, τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο, είχα επισημάνει την ανάγκη να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις οικονομικές επιπτώσεις του Covid-19.

Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου μας, στο πλαίσιο του πολύ επιτυχημένου μέτρου της επιστρεπτέας προκαταβολής που κράτησε ζωντανές τις επιχειρήσεις και τις θέσεις εργασίες σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται