Ε.Α.Σ.: Παράταση υποβολής δηλώσεων για τις φετινές Αγροτικές Επιδοτήσεις  

spot_img

   Ε.Α.Σ. : Παράταση υποβολής δηλώσεων για τις φετινές Αγροτικές Επιδοτήσεις  

    Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων παρατείνεται, χωρίς ποινή (εμπρόθεσμες), η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (Ε.Α.Ε.)  – Ο.Σ.Δ.Ε. 2022, για την καταβολή των φετινών Αγροτικών Επιδοτήσεων που έληγε σήμερα 30 Ιουνίου 2022 μέχρι Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022.

    Η εν λόγω παράταση δόθηκε προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η υποβολή της Δήλωσης  Ε.Α.Ε. – Ο.Σ.Δ.Ε. από εκείνους τους Αγρότες που για κάποιο λόγο ΔΕΝ την έχουν μέχρι σήμερα υποβάλλει.

    Στο πιστοποιημένο Κέντρο Υποβολής Δηλώσεων της ΕΝΩΣΗΣ, στα κεντρικά μας γραφεία στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση, αλλά και στα συνεργεία που καλύπτουν τις ανάγκες στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, η προσέλευση ήταν μεγάλη για μια ακόμη χρονιά και η σύνθετη διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά καταχωρώντας και υποβάλλοντας τις μέχρι σήμερα Δηλώσεις, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Aγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

     Όσοι Κεφαλλονίτες και Θιακοί Παραγωγοί επιθυμούν να υποβάλουν τη Δήλωση Ε.Α.Ε. – ΟΣΔΕ, (η οποία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για τη λήψη της αγροτικής επιδότησης όσο και για συμμετοχή στα χρηματοδοτούμενα αγροτικά προγράμματα και βασική προϋπόθεση για καταβολή αποζημίωσης ΕΛΓΑ & ΠΣΕΑ) μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων της ΕΝΩΣΗΣ που λειτουργεί κάθε μέρα από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα (Τηλ. 26710-22927) στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στο Αργοστόλι, για την εμπρόθεσμη υποβολή της φετινής Ε.Α.Ε. – Ο.Σ.Δ.Ε.

  Από  Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ)  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  &  ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται