Προσοχή στους οδηγούς: Θα παραμείνει κλειστή η γέφυρα της Αγίας Βαρβάρας από την Τρίτη 19/12

‘Επειτα από την υπ’ αρ. 31/2023 (ΑΔΑ: 6ΝΣΩ46ΜΤΛΒ-ΒΕΜ) Απόφαση της Αστυνομικής Δ/νσης Κεφαλληνίας, σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια εργασιών αποκατάστασης της βατότητας της γέφυρας Αγίας Βαρβάρας, θα παραμείνει κλειστή η γέφυρα από την Τρίτη 19-12-2023 και ώρα 08:30 έως και την Παρασκευή 22-12-2023 και ώρα 18:00.

Η κίνηση των Ι.Χ. οχημάτων το διάστημα αυτό θα εκτελείται από την παράπλευρη δημοτική οδό που βρίσκεται στον κόμβο «Μύλος Πετρία».

Όσον αφορά στα βαρέα οχήματα (νταλίκες, φορτηγά, λεωφορεία ΚΤΕΛ κ.λπ.) η κίνηση για το διάστημα αυτό (19-12-2023 έως και 22-12-2023) μπορεί να εκτελείται ως εξής:

  • Σάμη – Διβαράτα – Αργοστόλι (δια μέσω Φάλαρης)
  • Σάμη – Τζαννάτα – Αργοστόλι
  • Ληξούρι – Αργοστόλι – Σάμη (δια μέσω Φάλαρης)

Επισημαίνουμε ότι έχει ήδη ζητηθεί και η συνδρομή της Τροχαίας Αργοστολίου, η οποία θα ρυθμίζει την κυκλοφορία στον κόμβο κατά τις ώρες 7:00-9:00 και 13:00-14:30 για την εξυπηρέτηση των σχολικών λεωφορείων.

Ζητούμε την αυξημένη προσοχή και την κατανόηση των οδηγών.

                                   Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img