Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Ληξουρίου, του Δημοτικού Συμβουλίου & των Κοινοτήτων (βίντεο – εικόνες)

spot_img

Σήμερα Κυριακή 17/12/2023 λίγο μετά τις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Ληξουρίου, του Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων Κοινοτήτων και των Συμβούλων τους.

Στην τελετή ήταν ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος με άλλους τρεις ιερείς για το θρησκευτικό όρκο, ενώ τον πολιτικό όρκο τέλεσε ο Δήμαρχος Ληξουρίου. Πριν την ορκωμοσία το λόγο πήραν ο Δήμαρχος Ληξουρίου, ο Δημήτρης Μαντζουράτος και ο Δημήτρης Μεσσάρης ως επικεφαλής των τριών παρατάξεων.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους!!!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ο κόσμος που ήταν εκεί είναι ελάχιστος για να χειροκροτήσει και να συγχαρεί τους νέους αιρετούς του Δήμου.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Τέλος, θέλουμε να καταγγείλουμε το γεγονός ότι το άτομο, που έχει ο Δήμαρχος Ληξουρίου εδώ και χρόνια να γράφει ως “Δήμος Ληξουρίου” για άλλη μία φορά μας προκάλεσε με την απρεπή συμπεριφορά του. Μας έχει παλιότερα χτυπήσει, σπρώξει και ασκήσει και bullying. Σήμερα αποφάσισε να μετακινήσει ύπουλα και να ακουμπήσει εξοπλισμό του Kefalonia Life αξίας 2000 ευρώ με σκοπό να κλέψει, παρουσία μαρτύρων, σα μικρό κακομαθημένο παιδάκι τη θέση των δύο τριπόδων μας και του εξοπλισμού μας, την ώρα που λείψαμε για 2 λεπτά από τη θέση μας. Παρόλο που τόσο εμείς όσο και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι φώναζαν προς το άτομο αυτό να αποχωρήσει, αλλά και λέγοντάς του “ντροπή”, αυτό το άτομο συνέχισε την απαράδεκτη συμπεριφορά του αποκαλώντας μας γελώντας ως “τρελούς” και συνεχίζοντας σπρώχνοντας μάλιστα το βασικό μας τρίποδο που λίγο έλειψε να πέσει. Δεν είναι δουλειά μας να έχουμε διαρκώς το άγχος μη μας κλέψουν τον εξοπλισμό ή μη μας τον καταστρέψουν και μάλιστα μέσα στον κόσμο!!! Πόσο μάλλον τα άτομα που επιλέγει ο Δήμαρχος. Αν μας είχε χαλάσει το οτιδήποτε σήμερα, ποιος θα το πλήρωνε;;; Μας ενόχλησε ως γεγονός το να πειράξει κανείς ξένη ιδιοκτησία και όχι τόσο για τη θέση. Από χώρο βρίσκαμε άπειρο… άδειος ήταν άλλωστε. Το Kefalonia Life γράφει εδώ και 5 χρόνια εκδηλώσεις και δημοτικά συμβούλια και δεν έχει ζητήσει τίποτα από κανέναν. Το μόνο που θέλουμε είναι να σέβεστε το χρόνο και τα μηχανήματά μας…

ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ματίνα Σπυράτου

ΒΙΝΤΕΟ (όπως μεταδόθηκε live από τη σελίδα μας στο Facebook)

Βίντεο στο Youtube σε HD ποιότητα:

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ 3 ΑΛΜΠΟΥΜΣ

Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook ή στο άμπουμ στο τέλος του άρθρου μας.

Η ορκωμοσία, ο κόσμος και οι ομιλίες των τριών αρχηγών των παρατάξεων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου:

Οι υπογραφές από τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους:

Οι υπογραφές των νέων Προέδρων Κοινοτήτων και των Συμβούλων τους:

Φωτογραφίες μετά την τελετή ορκωμοσίας:

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img