Κάλεσμα προς αγρότες, κτηνοτρόφους αλιείς & μελισσοκόμους για τις απεργιακές συγκεντρώσεις της 1ης Μάη σε όλη τη χώρα

spot_img

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κάλεσμα προς τους αγροτες κτηνοτροφους αλιεις μελισσοκομους για τις απεργιακές συγκεντρώσεις της 1ης Μάη σε όλη τη χώρα

Με τη συμμετοχή μας στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς, την Παγκόσμια Ημέρα της Εργατικής Τάξης, δίνουμε συνέχεια στην κοινή δράση και συμπόρευση  με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα,  όπως έγινε και στην περίοδο των Μπλόκων.

Με τη συμμετοχή μας στέλνουμε μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης με νέους αγώνες ενάντια στην ακρίβεια που τσακίζει τις ζωές όλων μας, αγροτών, εργατών, αυτοαπασχολούμενων, γυναικών και νεολαίας, την ίδια στιγμή που τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων εκτοξεύονται.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Παλεύουμε ενάντια στο πανάκριβο κόστος παραγωγής για αγρότες και κτηνοτρόφους, το πανάκριβο κόστος ζωής, τη μείωση του εισοδήματός μας, διεκδικούμε λύσεις στα δίκαια αιτήματα επιβίωσης που προβάλλει η ΠΕΜ και το συνεπές οργανωμένο  αγροτικό κίνημα.

Μείωση του κόστους παραγωγής, αφορολόγητο πετρέλαιο, πλαφόν 7 λεπτά στην Kwh και κατάργηση του χρηματιστηρίου ενέργειας , επιδότηση αγροεφοδίων και ζωοτροφών καθώς και κατάργηση του ΦΠΑ σε αυτά και στα είδη πρώτης ανάγκης για όλους.

Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει στο 100% την παραγωγή και το κεφάλαιο από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους. Να καταβληθούν άμεσα οι αποζημιώσεις που δεν έχουν δοθεί.

Κατώτερες εγγυημένες τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν βιώσιμο εισόδημα στους αγρότες.

Έργα υποδομής για την προστασία της παραγωγής, των περιουσιών, των ζωών μας.

Παλεύουμε ενάντια στους πολέμους που γίνονται για τα συμφέροντα και τα κέρδη των λίγων, αλλά και ενάντια στην εμπολκή της χώρας μας  στο μακελειό που είναι σε εξέλιξη σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή, για να επιστρέψει η φρεγάτα «Υδρα».

Συντονίζουμε τους αγώνες μας με τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους ώστε σε συμμαχία να γίνουμε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του τεράστιου πλούτου που παράγουμε και τον καρπώνονται μια χούφτα εκμεταλλευτές μας.

ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img