Ε.Α.Σ.: Αλλαγές στην έκδοση βεβαίωσης εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών

spot_img

Ε.Α.Σ. : Αλλαγές στην έκδοση βεβαίωσης εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών

     Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ) που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απλουστεύεται η διαδικασία για την έκδοση βεβαίωση στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (Μ.Α.Α.Ε.).

     Ειδικότερα, η βεβαίωση εγγραφής στο Μ.Α.Α.Ε., εκδίδεται μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας, η οποία είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, φέρει την υπογραφή της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Αποκεντρωμένων Δομών και δεν χρήζει περαιτέρω επικύρωσης.

     Η βεβαίωση εκδίδεται με τα στοιχεία του φορολογικού έτους 2022 και αφορά τόσο  τους «επαγγελματίες αγρότες» όσο και τους «κατόχους αγροτικής εκμετάλλευσης», οι οποίοι έχουν προκύψει από τους προβλεπόμενους διασταυρωτικούς ελέγχους, οι οποίοι διενεργήθηκαν από το Τμήμα Διαχείρισης Data Center Δικτύου και Βάσεων Δεδομένων της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το Τμήμα Υποστήριξης και Μητρώου Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων της Γενικής Διεύθυνσης Αποκεντρωμένων Δομών του Υ.Α.Α.Τ.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

     Επίσης, ισχύουν και οι βεβαιώσεις των «επαγγελματιών αγροτών» ή «κατόχων αγροτικής εκμετάλλευσης», ή «επαγγελματία αγρότη ως νεοεισερχόμενο στον αγροτικό τομέα» ή τον «ασκούντα αγροτική δραστηριότητα» οι οποίες εκδίδονται από τα Τμήματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων (Τ.Α.Α.Ε.) του Υ.Α.Α.Τ., κατόπιν διοικητικού ελέγχου, μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας του Μ.Α.Α.Ε. Οι βεβαιώσεις αυτές φέρουν την υπογραφή της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Αποκεντρωμένων Δομών και δεν χρήζουν περαιτέρω επικύρωσης.

Από Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img