Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση του Υπεύθυνου Λειτουργίας της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Α.μεΑ. ΥΠΕΡΙΩΝ

spot_img

H Ένωση Προστασίας της Ισότητας & των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» προτίθεται να προσλάβει, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 της Πράξης «ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ – ΥΠΕΡΙΩΝ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2014-2020», έναν (1) Υπεύθυνο Λειτουργίας της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ) και καλεί τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Αφορά σε μία (1) θέση πλήρους απασχόλησης.

Η σύμβαση την ανωτέρω θέση εργασίας θα είναι διάρκειας ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης για δύο (2) ή και παραπάνω έτη.

Οι Αιτήσεις (με το σύνολο των δικαιολογητικών όπως περιγράφονται ανωτέρω) θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή από τη Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 έως και την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 από τις 09:00 πμ. έως τις 14:00 μμ. στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης- «ΥΠΕΡΙΩΝ»,  Θέση Κολώνα Ληξουρίου, Κεφαλληνίας, ΤΚ 28200.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την αναλυτική πρόσκληση (αρ. πρωτ. 01/05.01.2023) και τα απαιτούμενα έντυπα (Αίτηση, Υπεύθυνη Δήλωση κλπ) στην ιστοσελίδα της Ένωσης «ΥΠΕΡΙΩΝ» (http://enosi-amea-yperion.gr/) ή στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. 

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται