Σε αυτές τις 14 χώρες ανοίγουν τα σύνορα της ΕΕ – Εκτός λίστας ΗΠΑ, Κίνα, Βραζιλία

spot_img

Η ΕΕ ανακοίνωσε 14 χώρες των οποίων οι πολίτες μπορούν να μπουν στο μπλοκ από την 1η Ιουλίου, αλλά οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Βραζιλία έχουν μείνει εκτός λίστας.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει την Αυστραλία, τον Καναδά, την Ιαπωνία, το Μαρόκο και τη Νότια Κορέα. Η ΕΕ πρότεινε να προσθέσει την Κίνα όταν η κινεζική κυβέρνηση προσφέρει αμοιβαία συμφωνία για τους ταξιδιώτες της ΕΕ.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται επίσης η Αλγερία, η Γεωργία, το Μαυροβούνιο, η Νέα Ζηλανδία, η Ρουάντα, η Σερβία, η Ταϊλάνδη, η Τυνησία και η Ουρουγουάη. Η λίστα θα οριστικοποιηθεί έως το μεσημέρι σήμερα.

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img