Ομοσπονδία Τουρ. Καταλυμάτων: “Να προσφέρουν στέγαση στο έκτακτο ιατρικό προσωπικό”

Τις κρίσιμες αυτές στιγμές που η κοινωνία συντεταγμένα δίνει έναν αγώνα για την αντιμετώπιση αυτής της ¨αόρατης απειλής¨ είναι αποφασιστικής σημασίας να τηρηθούν απαρέγκλιτα  τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για να υπάρχει η βέλτιστη αποτελεσματικότητα. 

Στο χώρο της φιλοξενίας όπου ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους με Κυβερνητική εντολή,  είναι απαράδεκτο να επιτρέπεται η άσκηση παράλληλης δραστηριότητας και η συνέχιση λειτουργίας κατοικιών βραχυχρόνιας μίσθωσης.   

Η Ομοσπονδία μας καλεί την πολιτεία και κάθε αρμόδιο να παρέμβει έστω και την ύστατη στιγμή για την θέσπιση κανόνων και την άμεση λήψη μέτρων της ασύδοτης λειτουργίας τους. 

Αφήνουμε στη κρίση των συμπολιτών μας όλους αυτούς τους άφρονες που με την αντικοινωνική συμπεριφορά τους στο βωμό του πρόσκαιρου κέρδους βάζουν σε κίνδυνο την υγεία όλων μας και στη κορύφωση της πανδημίας διαθέτουν τα σπίτια  τους σε κατοίκους εξωτερικού.        

Συντασσόμεθα με την έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη προσκαλώντας τα μέλη μας να συνδράμουν και να προσφέρουν στέγαση στο ΈΚΤΑΚΤΟ προσωπικό που ζητείται για τη στελέχωση των νοσοκομείων μας σε Αργοστόλι και Ληξούρι.       

Η προσφορά και η αλληλεγγύη τις δύσκολες τούτες ώρες είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας.

Δημήτρης Ατσάρος
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται