Συγχαρητήρια στην αθλήτρια του ΝΟΑ Άρτεμις Σουπιωνά για τη 2η θέση στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανάπτυξης Μεγάλων Αποστάσεων

spot_img

Το τμήμα Κανόε-Καγιάκ του Ν.Ο.Αργοστολίου είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό στους φίλους μας ότι τις 6-7 Απριλίου συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανάπτυξης Μεγάλων Αποστάσεων που διεξήχθησαν στην Καλαμαριά, Θεσαλλονίκη με τη συμμετοχή 15  Σωματείων και 150  αθλητών περίπου.

            Η αθλήτρια μας ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΟΥΠΙΩΝΑ έλαβε μέρος στα 1000μ. Κ14 και κατέλαβε μετά από θαυμάσια προσπάθεια την 2η θέση  με χρόνο 05:25.62 μετά τον Όμιλο Καλαμαριάς που έφερε χρόνο 05:21.75. Είναι μια νίκη ανάλογη της ηλικίας της και του χρόνου προετοιμασίας της, υπόψιν σας ότι η ηλικία της είναι για αποστάσεις 200μ. και 500μ.

            Συγχαίρουμε την αθλήτρια μας και τους γονείς της, όπως βέβαια και την προπονήτρια της ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΙΩΣΗΦΙΝΑ. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστούμε τον κ. ΛΙΑΤΟ ΜΙΧΑΛΗ για την δωρεά μετακίνηση με την IONION PELAGOS LINES και την AVIN ΣΤΥΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ για την χορηγία του στα καύσιμα.

            Τέλος, ευχαριστούμε για την συμπαράσταση του στον αγωνιστικό χώρο τον κ. Βαγγέλη Παπανικολάτο.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Για το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Ο Πρόεδρος

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img