Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Junior 4 αθλητές του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης με εξαιρετικές εμφανίσεις στη Λάρισα

spot_img

Αργοστόλι 29 Απριλίου 2024

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που διεξάγεται φέτος στη Λάρισα από 23 Απριλίου έως 2 Μαΐου και συνολικά λαμβάνουν μέρος 1060 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν 4 αθλητές του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Η Πανταζάτου Ανδριάννα, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα εκτός Κεφαλονιάς και αγωνίστηκε στην κατηγορία Κοριτσιών U10, έπαιξε σε τρεις συνολικά προκριματικούς αγώνες κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Τόλης Γιώργος ο οποίος συμμετείχε σε μονό και διπλά αγοριών U12 και κατάφερε να περάσει στα κυρίως ταμπλό και των δύο κατηγοριών. Στα διπλά με συμπαίκτη τον Πρέντζα Φίλιππο της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων είχε μία νίκη φθάνοντας στους 16. Στο μονό αξίζει να σημειωθεί πως για την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό πέτυχε 4 νίκες στους προκριματικούς.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ο Τζιβράς Διονύσης που στα προκριματικά της κατηγορίας αγοριών U14 είχε μία νίκη και έφθασε στους 64.

Καθώς και ο Τόλης Γιάννης που έλαβε επίσης μέρος σε δύο κατηγορίες μονό και διπλά αγοριών U16. Στα διπλά με συμπαίκτη τον Μπενετάτο Συμεών της Γυμναστικής Ένωσης Πρέβεζας πέρασε στο κυρίως 32άρι ταμπλό. Στο μονό πέρασε επίσης στο 64άρι κυρίως ταμπλό έπειτα από δύο νίκες στους προκριματικούς και μέτρησε ακόμη μία νίκη φθάνοντας στους 32. Στο δεύτερο του αγώνα και αφού στάθηκε πολύ καλά απέναντι στο νούμερο 3 της Ελλάδας η πορεία του διακόπηκε, κέρδισε όμως μια θέση ανάμεσα στους 32 καλύτερους της Ελλάδας.

Το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες και την προσπάθεια που κατέβαλαν, τους γονείς τους, καθώς και τους προπονητές Κόμητα Γεράσιμο και Αντωνάτο Βύρωνα για τη σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση των αθλητών μας. Επίσης ευχαριστεί θερμά την IONIAN P LINES για την ευγενική χορηγία.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.  
Η Πρόεδρος    Ο Γραμματέας  
Ανδρεόλα ΕλένηΜπόβολος Χαράλαμπος

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img