Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης στο 5ο E2 πρωτάθλημα της 43ης εβδομάδας

spot_img

Με τη συμμετοχή τριών αθλητών του είχε παρουσία ο Κεφαλληνιακός Όμιλος αντισφαίρισης στο 5ο E2 πρωτάθλημα της 43ης εβδομάδας από 27 ως 31 Οκτωβρίου.

Στο Αγρίνιο στην κατηγορία Α12 έλαβαν μέρος οι Πανταζάτος Ευάγγελος και Τζιβράς Διονύσης. Αναλυτικότερα ο Τζιβράς Διονύσης με μία νίκη στα προκριματικά πέρασε στο κυρίως 32άρι ταμπλό. Στο ίδιο ταμπλό έχοντας συγκεντρώσει βαθμολογία βρέθηκε ο Πανταζάτος Ευάγγελος, ο οποίος με μία νίκη έφτασε στους 16. Οι δυο αθλητές του ομίλου αγωνίστηκαν μαζί στα διπλά Α12 πραγματοποιώντας καλή παρουσία.  

Στη Φιλιππιάδα στην κατηγορία Α16 έλαβε μέρος ο Τόλης Γιάννης σε 32αρι ταμπλό όπου σημειώνοντας μια νίκη έφτασε στους 16. Ο αθλητής έλαβε επίσης μέρος στα διπλά της κατηγορίας Α16 με συμπαίχτη τον Μπενετάτο Συμεών της ΓΕ Πρέβεζας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές τους για το προπονητικό τους έργο. Τους εύχεται να σημειώσουν πολλές ακόμη επιτυχίες στους επόμενους αγώνες. Επίσης ευχαριστεί θερμά τον κ. Μιχάλη Λιάτο και την IONIAN P LINES για την ευγενική χορηγία.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ανδρεόλα Ελένη

Ο Γραμματέας

Μπόβολος Χαράλαμπος

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img