Ο A.O. Αστέρας Ληξουρίου τρία χρόνια μετά την επανασύσταση του

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Μόλις τρία χρόνια μετά την επανασύσταση του Αστέρα Ληξουρίου, στόχος και σκοπός της ύπαρξης της ομάδας μας, είναι η ανεξαιρέτως προώθηση όλων των Ακαδημιών μας στο ποδόσφαιρο, η καλλιέργεια αγάπης για το άθλημα και η συνεχής ενασχόληση των μελών μας με το ποδόσφαιρο, ώστε να παίζουν ακόμα και για δεκαετίες, είτε στον Αστέρα, είτε οπουδήποτε επιλέξουν να αγωνίζονται.

Με γνώμονα τα παραπάνω, αξιοσημείωτη είναι η συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο οποίος πέρυσι έδωσε -μεταξύ άλλων- την ευκαιρία στα παιδιά του Ληξουρίου να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία και να προπονηθούν στο προπονητικό κέντρο του Θρύλου στο Ρέντη, με τους αντίστοιχους προπονητές των τμημάτων των Ακαδημιών του Ολυμπιακού! Ένα όνειρο για όλους εμάς τους μεγάλους, έγινε πραγματικότητα για πολλά παιδιά της πόλης μας!

Η σύμπραξη αυτή με τον Ολυμπιακό, αποτελεί μια συνεργασία που μπορεί να προσφέρει πολλές αξιόλογες ευκαιρίες για την περαιτέρω εξέλιξη των νέων στο άθλημα. Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί και η χαρμόσυνη είδηση, για την πολύ πρόσφατη απόκτηση από τον Ολυμπιακό Πειραιώς του Χρήστου Χρηστίδη, Κ15 από τη Σχολή Ολυμπιακού Ρεθύμνου, όπου μόλις ένα χρόνο πριν αγωνίστηκε αντιμετωπίζοντας σε φιλικό αγώνα τη Σχολή Ολυμπιακού Κεφαλονιάς! Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχηθούμε στο Χρήστο Χρηστίδη Υγεία και καλό επαγγελματικό συμβόλαιο!

Πολύ μεγάλη χαρά για την ομάδα μας, είναι επίσης το γεγονός, ότι ο Χοτζάι Ντέιβιντ, ένα παιδί που ήταν κοντά μας από την πρώτη στιγμή λειτουργίας των Ακαδημιών μας έως τον περασμένο Αύγουστο, έλαβε διάκριση στον πρόσφατο τελικό του Super Cup. Ευχόμαστε στον Ντέιβιντ Υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες στη ζωή και στην ποδοσφαιρική του πορεία.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφερθεί, ότι ήδη από πέρυσι αγωνίζονται στο τμημα της αντρικης ομάδας μας οι εξής (γεννηθέντες του 2009): Αλυσανδρατος Ανδρέας,Φραγκίσκατος Αντώνης,Αλυσανδρατος Διονύσης,Φραγκισκάτος Γρηγόρης.

Μέσω της στενής συνεργασίας αλλά και συμφωνίας των παραγόντων του Αστέρα Ληξουρίου, Διοίκησης, Τεχνικού Διευθυντή – Χρήστου “Γερμανού”,και των Προπονητών μας: Θωμά Μαρκέτου, Αναλυτή Θεοδόση,Τζέρι Μεσσάρη και Μαρίνας Αραβαντινού όλα αυτά τα έτη, αναμένεται πολύ σύντομα να προωθηθούν ακόμη 8 με 10 άτομα στην πρώτη ομάδα.

Η καθημερινή εθελοντική ενασχόληση των προαναφερθέντων παραγόντων της ομάδας μας με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με την πολύ θετική και εποικοδομητική συνεργασία με τους γονείς των παιδιών, μας δίνουν δύναμη να παραμένουμε πιστοί και σταθεροί στις αρχές για τις οποίες ιδρύθηκε ο Αστέρας Ληξουρίου το 1978.

Εκ του Δ.Σ.

A.O. Αστέρας Ληξουρίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img