Με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία έγινε ο φετινός Τηλεμάχειος Σκάλας Πόρου (εικόνες)

spot_img

Με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία έγινε ο φετινός Τηλεμάχειος Σκάλας Πόρου!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσιμέρι της Κυριακής ο φετινός Τηλεμάχειος Σκάλας Πόρου καθώς η συμμετοχή των αθλητών ήταν μεγαλύτερη ακόμα και από πέρυσι και η διοργάνωση ήταν άψογη!

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και ο AO ΠΡΟΝΝΟΙ, διοργάνωσαν στην εντέλεια τον Τηλεμάχειο Αγώνα Δρόμου, που έχει γίνει θεσμός στο νησί μας, μήκους 12 χιλιομέτρων! Συμμετοχή είχε και ο Δήμος Αργοστολίου, ο πολιτιστικός σύλλογος του Πόρου “Ο Πρόνησος”, η Εθελοντική Ομάδα Έκτακτων Αναγκών Ελειού Πρόννων και η Αστυνομία!

Πρώτος τερμάτισε στον αγώνα δρόμου 12 χιλιομέτρων ο Αναστάσιος Κωνσταντάτος με χρόνο 55’02” και από τις γυναίκες η Αθηνά Μπενετάτου!

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Αναλυτικά οι πρώτοι 18 που τερμάτισαν ήταν οι: Αναστάσιος Κωνσταντάτος, Παναγιώτης Ντάλας, Στέλιος Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Γεωργόπουλος, Σπύρος Στεφανάτος, Αθηνά Μπενετάτου, Μάξιμος Κουρκουμέλης, Κυριάκος Κουρκουμέλης, Λάμπρος Σβίγκος, Paul Wood, Σπύρος Μεταξάς, Μαρία Καπατσώρη, Ζαχαρούλα Μπενετάτου, Σπύρος Κουστουμπάρδης, Αγγελική Χάλδα, Βάλια Σαμόλη, Μάρια Αμβροσιάτου και ο Chris Phillips!

Συνολικά τερμάτισαν 28 αθλητές από τους 35 που είχαν εγγραφεί!

Στη συνέχεια του αγώνα δρόμου Σκάλας Πόρου ακολούθησαν αγώνες ταχύτητας στην Κεντρική Πλατεία του Πόρου για τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν με μεγάλη χαρά παρουσία των περήφανων γονέων τους!

Τις απονομές των μεταλλίων στο βάθρο απέμειναν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης, ο Πρόεδρος του Πόρου Οδυσσέας Γαλιατσάτος, ο Πρόεδρος της Σκάλας Γιώργιος Τραυλός, Πρόεδρος των Εμπόρων – Επαγγελματιών – Τουριστικών Καταλυμάτων –  Βιοτεχνών – Αγροτών (Ε.Ε.Τ.Β.Α.) του Πόρου Κεφαλονιάς και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Λευτέρης Στελλάτος, ο Τοπικός Σύμβουλος και υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Σκάλας Άγγελος Τζιμάρας και ο Πρόεδρος του Ρατζακλιού και υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Σκάλας Ανδρέας Παντελειός! 

Να είναι όλοι καλά, με νέες επιτυχίες και του χρόνου ακόμη περισσότεροι!

Σπύρος Καγκάδης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img