Ο Δήμος Σάμης άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του με χορούς, μουσική, μπαζάρ δώρων, γλυκά και ζεστό κρασί (βίντεο – εικόνες)

Γράφει η Ματίνα Σπυράτου

Απαγορεύεται αυστηρά η με οποιονδήποτε τρόπο αντιγραφή, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση του περιεχομένου του άρθρου του Kefalonia Life, χωρίς την έγγραφη άδεια του μέσου και της αρθρογράφου, καθώς και η χρήση φωτογραφιών ή βίντεο χωρίς τα λογότυπα. Οι παραβάτες υπόκεινται στις προβλεπόμενες από τον Νόμο κυρώσεις.

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2025 πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 15:30 στο προαύλιο του Ιερού Ναού Σάμης η εκδήλωση για το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Σάμης, σε νέο σημείο φέτος, την οποία απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι. Μια πραγματικά όμορφη ημέρα μετά τις έντονες καταιγίδες των τελευταίων ημερών στο νησί της Κεφαλονιάς!

Πέρα από το άναμμα του δέντρου είδαμε συμμετοχές από το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάμης “Ο Αιγιαλός”, που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς, τη Σχολή Χορού Ελισάβετ Λιβιεράτου, τη Μαντολινάτα Νέων Κεφαλονιάς και φυσικά τη Φιλαρμονική του Δήμου Σάμης “Θέμος Αμούργης”. Όλοι με μια γιορτινή και χριστουγεννιάτικη διάθεση, αλλά και ενδυμασία.

Παράλληλα, υπήρχε χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με είδη δώρων, αλλά και ομάδα δημιουργικής απασχόλησης για τα μικρά παιδιά. Επίσης, μοιράστηκαν στο κοινό και πολλά πολλά γλυκά, όπως κουραμπιέδες και μελομακάρονα, καθώς και ζεστό κρασάκι.

ΒΙΝΤΕΟ

Φιλαρμονική του Δήμου Σάμης “Θέμος Αμούργης”

Παιδικό χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάμης “Ο Αιγιαλός”

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook ή πατώντας στο άλμπουμ στο τέλος του άρθρου.

Φωτογραφίες από ZERVATA PRESS

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img